Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Hönshus i plast

Omlets välisolerade och robusta hönshus i plast är helt unika. De är expertkonstruerade, ger ett fantastiskt skydd åt din flock och framför allt är de lätta och snabba att rengöra. Dagarna med underhållskrävande hönshus i trä är förbi – framtidens hönshållning är här i våra lättstädade, underhållsfria hönshus.
Eglu pro extra stort hönshus för upp till 15 höns
Köp Eglu Pro
Eglu Cube stort hönshus för upp till 10 höns
Köp Eglu Cube
Eglu Go Up chicken coop by Omlet
Köp Eglu Go UP
Eglu Go chicken coop by Omlet
Köp Eglu Go

Ett hönshus i plast för varje flock

Oavsett om du är en ny eller erfaren hönsägare, finns det ett Omlet hönshus för varje steg på din resa. Våra eleganta designer gör våra hönshus till ett givet val för alla som har höns i trädgården, komplett med:

  • Bekväma åtkomstpaneler
  • Unika stängningsmekanismer för hönshusdörrar
  • Geniala säkerhets- och isoleringsmetoder

3 skäl till att köpa ett hönshus i plast från Omlet

  1. Stora hönshus passar för flockar med upp till 10 små höns
  2. Flyttbara hönshus är idealiska för mindre trädgårdar eller flockar, eller för områden som är benägna att drabbas av utmanande väderförhållanden
  3. Hönshus utan medföljande hönsgårdar erbjuder extra plats för att sova eller extra områden att lägga ägg för större flockar

Skapa den ultimata platsen för dina höns

Hönsskötsel är en unik erfarenhet för alla, men vi har lagt grunden till framgångsrik hönsuppfödning. Våra hönshus i plast håller dina höns varma på vintern och svala på sommaren. De står emot rovdjur och kan anpassas för att passa alla stilar och rutiner.

Hönsskötsel på högsta nivå

På Omlet strävar vi alltid efter att hitta lösningar på de frågor vi ständigt får. Hantverket i våra hönshus är resultatet av vår forskning, och slutresultatet är fantastiskt. Njut av att ha höns på Omlets sätt: stressfritt, oavsett var du är och hur erfaren du är.