Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Flyttbara hönshus

Omlet erbjuder flyttbara hönshus som lätt kan flyttas runt i din trädgård av bara en person. Våra expertdesignade, lättrengjorda hönshus är flexibla. Nu behöver du inte längre ångra var du har ställt ditt hönshus, utan du kan lätt flytta det från plats till plats.
Eglu pro extra stort hönshus för upp till 15 höns
Köp Eglu Pro
Eglu Cube stort hönshus för upp till 10 höns
Köp Eglu Cube
Eglu Go Up chicken coop by Omlet
Köp Eglu Go UP
Eglu Go chicken coop by Omlet
Köp Eglu Go

Flyttbarhet för varje flock

Flockar av alla storlekar kan dra nytta av flexibiliteten av ett flyttbart hönshus. Våra hönshus kan flyttas snabbt och lätt tack vare inbyggda handtag och hjul. Låt dina höns ströva i det färska gräset, hitta nya insekter och njuta av skuggiga områden när du använder hjulen och drar dem till deras nya plats.

3 skäl till att köpa ett nytt hönshus från Omlet

  • Flytta din flock lätt så att hönsen kan få färskt gräs, skydd från väder och vind eller för att ändra utseendet på din trädgård
  • Lättrengjorda, lättskötta hönshus som håller hela livet
  • Flyttbar frihet för både dig och din flock

Skapa den ultimata platsen för din flock - var den än är

Vi har lagt grunden till framgångsrik flockuppfödning, men vi ville inte bara göra det till en strikt permanent struktur. Förutom att de går att flytta, kan våra stora hönshus anpassas med olika tillbehör för att berika dina höns ännu mer.

Kompetens inom hönsskötsel på högsta nivå

På Omlet strävar vi alltid efter att hitta lösningar på de frågor vi ständigt får. Hantverket i våra hönshus är resultatet av vår forskning, och slutresultatet är fantastiskt. Njut av att ha höns på Omlets sätt: stressfritt, oavsett var du är och hur erfaren du är.