Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Stora hönshus

Omlets stora hönshus är unika när det gäller hönsskötsel. Vår expertdesignade konstruktion sätter dina höns hälsa och säkerhet i första rummet, medan den tar hänsyn till din arbetsbörda. Tiden med svårskötta hönshus i trä är förbi - framtidens hönsskötsel är här med våra lättrengjorda, lättskötta stora hönshus.

Eglu pro extra stort hönshus för upp till 15 höns
Köp Eglu Pro
Eglu Cube stort hönshus för upp till 10 höns
Köp Eglu Cube

Mer plats för din flock

Våra hönshus är den ultimata bostadslösningen för större flockar. Bekväma åtkomstpaneler, unika dörrstängningsmekanismer och geniala säkerhets- och isoleringsmetoder är alla integrerade i en elegant design som gör våra stora hönshus till en oumbärlig stapelvara för alla som har höns i trädgården.

3 anledningar till att köpa ett stort hönshus från Omlet

  • Inhyser bekvämt flockar med upp till 10 små höns
  • Särskilt område för att lägga ägg som är avskilt från det rymliga sovområdet
  • Lättrengjord utdragbar spillningsbricka och släta avtorkbara ytor

Anpassa för att passa dina behov

Att ha höns är en unik upplevelse för alla, och vi har lagt grunden för framgångsrik flockuppfödning. Våra stora hönshus håller dina höns varma på vintern och svala på sommaren, är resistenta mot rovdjur och kan anpassas för att passa alla rutiner.

Expertis inom hönsskötsel på högsta nivå

På Omlet strävar vi alltid efter att hitta lösningar på de frågor vi ständigt får. Hantverket i våra hönshus är resultatet av vår forskning, och slutresultatet är fantastiskt. Njut av att ha höns på Omlets sätt: stressfritt, oavsett var du är och hur erfaren du är.