Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Hönstraktorer

Omlet erbjuder expertdesignade, underhållsfria hönshus som lätt kan flyttas runt i din trädgård av bara en person. Nu behöver du inte längre ångra var du har ställt ditt hönshus, utan du kan lätt flytta det från plats till plats.
Eglu pro extra stort hönshus för upp till 15 höns
Köp Eglu Pro
Eglu Cube stort hönshus för upp till 10 höns
Köp Eglu Cube
Eglu Go Up chicken coop by Omlet
Köp Eglu Go UP
Eglu Go chicken coop by Omlet
Köp Eglu Go

Traktorer är inte bara för bondgårdar

Flockar av alla storlekar kan ha nytta av flexibiliteten hos en hönstraktor. Dessa typer av hönshus heter så därför att hönsen kan bearbeta jorden och trimma gräset i din trädgård, vilket gör dessa flyttbara hönshus både användbara och bekväma. Våra hönstraktorer kan flyttas snabbt och lätt tack vare inbyggda handtag och hjul. Låt dina höns gå genom färskt gräs, hitta nya insekter och njuta av skuggiga områden när du använder hjulen och drar dem till deras nya plats.

3 skäl till att köpa en hönstraktor från Omlet

  • Underhållsfria, lättrengjorda hönshus som varar en hel livstid
  • Flytta lätt din flock i sökandet efter färskt gräs, skydd från väder och vind, eller för att ändra utseendet på din trädgård
  • Rörlighetsfrihet för både dig och din flock

Skapa den perfekta platsen för din flock - oavsett var den är

Vi har lagt grunden för framgångsrik flockuppfödning, men vi slutade inte med att göra det till en strikt permanent struktur. Förutom möjligheten att röra sig kan våra hönstraktorer skräddarsys med tillbehör för att berika ditt och dina höns liv ännu mer.

Expertis inom hönsskötsel på högsta nivå

På Omlet strävar vi alltid efter att hitta lösningar på de frågor vi ständigt får. Hantverket i våra hönshus är resultatet av vår forskning, och slutresultatet är fantastiskt. Njut av att ha höns på Omlets sätt: stressfritt, oavsett var du är och hur erfaren du är.