Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Vilken storlek på hund ska jag skaffa?


En stor och en liten hund sitter tillsammans på en bolsterbädd från Omlet

En stor och en liten hund sitter tillsammans på en bolsterbädd från Omlet.

Människans bästa vän finns i alla möjliga former och storlekar. Från små chihuahuas till enorma grand danois, så det kan vara lätt att glömma att de har samma förfäder. Men oavsett om du föredrar en stor eller liten hund så är det svårt att bestrida att hundar visar sin kärlek på de mest magnifika sätt. Men hur vet man vilken storlek som passar bäst?

Samma storlek passar inte alla

Bara för att du bor stort, betyder det inte att en större hund kommer att passa dig bäst. Och bara för att du bor i ett mindre hem betyder inte det automatiskt att du bara kan skaffa en mindre hund. Det är många andra faktorer som spelar roll när du beslutar vilken hundras som passar bäst, inte bara hur stort ditt hem är.

När du dyker ner i Omlets underbara och nyfikna värld kommer du att märka att livet som husdjursförälder handlar om att ställa frågor. Kommer en mindre hund komma överens med hunden du redan har? Kommer det att vara svårare att ha en större hund om du bor i en hyresrätt? Kommer dina barn att respektera en mindre hund och lämna den ifred?

På de följande sidorna hittar du Omlets hundhandbok med information om allt från små till stora hundar så att du kan få en bättre förståelse för vilken hundras som passar dig bäst.

Omlet och din hund

Oavsett vilken hund du beslutar är det perfekta valet för dig, så har Omlet allt du behöver med hundprodukter som passar din fyrbenta prins eller prinsessa. Här hittar du allt från hundburar till slitstarka och snygga hundsängar och mysiga hundfiltar för kalla vinterkvällar. Omlet har allt du behöver till din hund, oavsett om den är stor eller liten.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än