Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Vilken storlek och form måste ett gerbilhjul vara?


Gerbiler älskar att springa i sitt hjul, det ger dem både underhållning och motion. När du väljer hjul är det viktigt att se till att skaffa ett som är rätt storlek, och som är gjord av hård plast utan hål mellan stegpinnarna. Dessa saker är båda superviktiga eftersom gerbiler inte kan springa i ett hjul som är för litet för dem, och svansen kan fastna medan de springer, vilket är väldigt smärtsamt!


De två viktigaste sakerna att tänka på med gerbilhjul är att de är rätt storlek, och att de inte har hål mellan stegpinnarna

Det är bra att välja ett gerbilhjul som är 18-20 cm i diameter. Det gör att dina husdjur har plats att springa runt utan att behöva hålla benen och kroppen i konstiga vinklar, vilket kan göra att de väljer att inte motionera. Föreställ dig att springa på ett löpband som är för kort - det skulle vara otroligt obekvämt och irriterande, och skulle förmodligen få vem som helst att ge upp löpning!


Istället för ett hjul som har hål mellan stegpinnarna behöver gerbiler en plan yta att springa på. Hjul med hål mellan stegpinnarna kan vara väldigt farliga för gerbiler eftersom deras svansar kan fastna medan hjulet snurrar, och detta är givetvis väldigt farligt. Du kan hitta de hjul vi säljer till gerbiler här.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än