Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Traditionella lösningar


Det finns massvis med olika gerbilburar att välja mellan, från moderna som Qute, till med traditionella. Eftersom det finns så otroligt många olika burar kan vi inte gå igenom för och nackdelar med alla, men vi har samlat lite information som kan vara användbar när du gör ditt val.


Det finns både moderna och traditionella burar att välja mellan

Vilken du än väljer måste den uppfylla kriterierna för rätt mått för gerbiler (du kan läsa mer om dem här). Den måste vara stor nog, vara tillverkad i säkra material och ha god ventilation.


Burar i plast

Även om dessa lösningar kan se roliga ut kan gerbiler lätt rymma från dem om plasten är för tunn. De kan gnaga sig igenom plasten, och gång på gång försvinna. Om du gillar burar med plastdetaljer, se till att den är tjock nog, eller specialdesignad, som den på Qute.


Nätburar

Även om dessa har god ventilation, kan dina gerbiler lätt utsättas för drag. Om du har en nätbur är det viktigt att bara en del av buren är nätad - den måste också ha en bas av trä eller plast så att du kan fylla dem med åtminstone 10 cm strö.


En annan sak att vara försiktig med när det kommer till nätburar är att gallret inte för vara för stort. Många blir förvånade över hur små håligheter gerbiler kan ta sig igenom.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än