Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

SMARTA HÖNSHUS

Omlet smarta hönshus är designade för att hålla koll på dina höns, var du än är. Ladda bara ner vår lättanvända app på din mobiltelefon. Med Omlets smarta hönshus kan du kontrollera statusen på din smarta Autodörr från Omlet, öppna och stänga den och få aviseringar i realtid i din mobiltelefon, så att du kan ha koll dygnet runt.


Uppgradera dina höns hem med smarta funktioner

Ta hand om dina höns på ett smart sätt, med funktioner som minskar logistiken när det gäller hönshållning och gör det lättare för dig att ta hand om dina höns. Med våra smarta hönshus kan du ha koll på batterinivån och anpassa inställningarna så att de passar dina höns behov när du vill från din mobiltelefon. Optimera dina höns miljö och effektivisera tiden du spenderar på att ta hand om dem.

Automatisera din flocks schema

Vår smarta automatiska hönshusdörr ger din flock en egen dörrvakt som stänger in dem säkert varje kväll - även när du inte är hemma. Omlets smarta Autodörr lägger till en extra dimension säkerhet med dess horisontella öppning och säkra mekanism och ser till att dina höns är helt trygga i sitt smarta hönshus. Med den lättprogrammerbara, effektiva hönshuslampan från Omlet, kommer din flock ha en nattlampa som guidar dem in i hönshuset när det är dags att sova, och den släcks så fort alla är inne och dörren är stängd.
  • Det är lätt att programmera din smarta Autodörr så att den öppnas och stängs enligt ett schema som följer solen eller klockan
  • Avancerade säkerhetssensorer skyddar höns som dröjer sig kvar i dörröppningen och knuffar in dem försiktigt innan stängningsprocessen upprepas
  • Få aviseringar på din telefon via Omlet-appen och kontrollera din dörrstatus i realtid

3 skäl till att köpa ett smart hönshus från Omlet

  • Omlets hönhus är helt väderbeständiga och extremt hållbara. De är den ultimata investeringen eftersom de aldrig kommer att behöva underhållas eller bytas ut.
  • Omlet smarta hönshus är genialiskt designade med vårt unika lättrengjorda system, med utdragbara spillningsbrickor som kan spolas och bli gnistrande rena på bara några sekunder.
  • Våra smarta hönshus har den högsta standarden när det gäller att skydda din flock mot rovdjur. De är utrustade med tvåstegs rovdjurssäkra lås som standard och är designade för att kunna stå emot en björns vikt.

Expertis inom hönsskötsel på högsta nivå

Med 20 års erfarenhet av design har våra smarta hönshus förändrat hönshållningen och fört människor närmare dessa vackra fåglar, med smarta innovationer som gör det möjligt att ta hand om dem i kombination med det moderna livets krav i stads-, förorts- och landsbygdsmiljöer. Varför? För att höns får dig att le. De hjälper dig att behålla båda fötterna på jorden och de gör dig lugn. Och det är värt varje innovation.