Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Hönshuslampa

Read 2 Reviews

Kollar lagerstatus...

248,00 kr
198,40 kr

Hönshuslampan är ett fantastiskt praktiskt tillskott till ditt hönshus, eftersom den uppmuntrar dina höns att gå tillbaka in i huset när det blir mörkt. Lampan drivs av kontrollpanelen till Omlets automatiska hönshusdörr, och kommer automatiskt tändas fem minuter innan dörren stängs om du använder tidsinställningen på dörren. Också om du använder ljusinställningen kommer lampan tändas ungefär fem minuter innan dörren stängs. Lampan kommer sedan släckas när dörren stängs.

Hönshuslampan kan tändas manuellt när som helst via kontrollpanelen på Autodörren. Det är användbart om du vill titta till dina höns när du kommer hem först efter det blivit mörkt. Lampan kommer automatiskt släckas två minuter efter att den tänts manuellt.

Lampan är lätt att installera och kan fästas på insidan av ditt hönshus, vare sig du har en Eglu Cube eller ett mer traditionellt hus. Den kan också sättas på hönsnät, så om du har din Autodörr på nätet till din hönsgård kan lampan sättas inne på gården för att få hönsen att gå in när det blir kväll.

Hönshuslampan kommer med allting du behöver för att fästa den på ditt hönshus eller gård. Den drivs av Autodörrens kontrollpanel via en 2 meter lång kabel, vilket betyder att du kan sätta lampan var som helst inom 2 meter från kontrollpanelen.

Tillsammans med lampan kommer batterierna till dörren räcka i ungefär 4 månader.

Vänligen notera att du måste ha Omlets Autodörr för att kunna använda en hönshuslampa. Du kan endast ansluta en hönshuslampa till Autodörrens kontrollpanel.

Om du köpte din Autodörr innan april 2023 och vill lägga till en hönshuslampa måste du driva dörren med batterier. Du hittar mer information bland våra vanliga frågor.

Mått på hönshuslampan: 100mm x 85mm x 15mmPatentsökt. Registrerad design.

Vanliga frågor

Om du driver din Autodörr via ett eluttag och inte med batterier är det viktigt att se till att du har rätt version av dörren innan du monterar din hönshuslampa. Det lättaste sättet att kontrollera det här är att titta på kontrollpanelen. Om den har ett nummer (014.0130) i det övre vänstra hörnet av varningsmärket har du den senaste versionen av Autodörren och kan använda hönshuslampan med batterier eller Omlets nätadapter. Om den inte har det här numret ska du endast använda batterier för att driva din Autodörr om du vill lägga till en hönshuslampa. Tveka inte att kontakta vårt kundserviceteam om du har några frågor.

Kontrollpanelen på Autodörren

Kundbilder

Alla gör sig redo för sängen
Omlet lampa hönshus
Gör det lättare för kycklingar att komma in
Höns som kommer ut ur sin bur genom en automatisk dörr, lockade av sallad som de fått i handen.
Mysig
Nattlampa
Omlet grön automatisk dörr till hönsgård som är fäst vid en hönsgård i trä
Nattljuset passar fint på några minuter
 Omlet coop light är fäst på insidan av ett hönshus.
Höns i ett Cube stall på natten med en lampa i stallet.
Fantastiskt ljus, och de var tillbaka i hönshuset själva den andra natten!
En Omlet ljuskälla för hönshus som fästs på toppen av ett Eglu Cube hönshus.
Coop light och Autodoor
Ljus i hönsgård i hönsgård
Tre kycklingar som sitter i hönshuset med en Autodoor.
En kyckling i ett stort grönt Cube hönshus
Har just fått denna nya ljuskälla för coop

Verifierade recensioner

Hönshuslampa

4 stjärnor:

0

3 stjärnor:

0

2 stjärnor:

0

1 stjärna:

0
Funkar som den skall
Christian,
Jag tycker inte att man skall ha detta fält obligatoriskt.
Recension av: Hönshuslampa
Fungerar klockrent!
Eva,
Smart lösning som gör hönsen tryggare när de går in i Eglo cuben på kvällen. Så nu testar jag att låta mina höns bo i sin Eglo cube även i vinter.
Recension av: Hönshuslampa
Read more reviews