Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Villkor för användarpublicerat innehåll


Användarpublicerat innehåll kan inkludera, men är inte begränsat till, recensioner, kommentarer, uppladdade bilder och foruminlägg.

På grund av naturen av detta innehåll kan vi inte hållas ansvariga för något användarpublicerat material. Ideér, koncept, åsikter, teman etc. som innefattas i användarpublicerat innehåll är och förblir tillhörande författaren och stöds inte av oss, och vi kan inte garantera någon som helst noggannhet, påliltighet eller kvalitet i användarpublicerat innehåll.

Individen som publicerat allt användarpublicerat innehåll är ensam ansvarig för innehållet och förblir ansvairig.

Genom att publicera innehåll på vår hemsida tillkännager du dig som copyrightägare och ursprunglig skapare av detta innehåll.

Du behåller äganderätt för innehåll som du publicerar på Omlets hemsida men ger Omlet en obegränsad, global, icke-exklusiv, royaltryfri och överskridande rätt att använda, distribuera, reproducera, skapa avledande material av och visa detta innehåll i relation till företaget Omlet (och andra relaterade företag) i alla media som finns tillgängliga i nuläget och i framtiden kommer utvecklas.

Om du publicerar material på vår hemsida erkänner och godkänner du till villkoren som beskrivs i detta dokument.

Vi har rätt att ta bort eller refusera användarpublicerat innehåll som vi av någon anledning anser vara opassande utan att behöva uppge anledningar. Vi visar inte recensioner där författaren inte äger produkterna hen recenserar.

Alla eventuella belöningar för användarpublicerat innehåll, oavsett om de är finansiella eller inte, är endast tillgängliga för personer som bor i Storbritannien, USA, Australien, Frankrike, Tyskland, Irland, Italien, Nederländerna, Spanien, Norge, Polen, Danmark och Sverige.