Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Matchande set för hundpromenaden - Medium - Prism Kaleidoscope

Kollar lagerstatus...

517,00 kr
465,30 kr

Setet innehåller matchande hundhalsband, hundkoppel och hållare för hundpåsar.

Limited edition-kollektion inspirerad av en blomstrande sommarträdgård
Vi presenterar Gardenia-kollektionen med snygga tryck inspirerade av en blomstrande trädgård på den engelska landsbygden. Precis som vårt förhållande med våra fyrbenta vänner så är den här limited edition-kollektionen full av lekfullhet och glädje.

Snygga tryck exklusivt designade av Omlet
De starka färgerna och det geometriska mönstret på trycket Prism Kaleidoscope har inspirerats av glädjen vi känner när vi spenderar tid utomhus tillsammans med våra hundar. Iögonfallande nyanser av rosa, grönt och persika har blandats med en representation av det fantastiska, starka och evinnerliga bandet av vänskapen vi har med våra fyrbenta vänner. Upptäck alla produkter i Omlets limited edition-kollektion av designer-hundsängar, där du också hittar matchande hundkoppel, halsband och hållare för hundpåsar.

Matchande accessoarer
Accessoarer gör allt lite bättre, speciellt när det gäller hundpromenader! Varför inte skaffa hundkoppel, halsband och hållare för hundpåsarna i ett matchande tryck för att din hund ska se extra stilig ut när ni går på er nästa promenad. Välj mellan tre olika tryck i vår Gardenia-kollektion för att era äventyr tillsammans alltid ska påminna om en prunkande grön trädgård.


Skicka en bild

Vi vill se dina Omlet-produkter.

Ladda upp ditt eget foto
Omlet Table

Verifierade recensioner

Matchande set för hundpromenaden - Medium - Prism Kaleidoscope

5 stjärnor:

4 stjärnor:

3 stjärnor:

2 stjärnor:

1 stjärna: