Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Gardenia-kollektionen

Vi presenterar en ny limited edition-kollektion av snygga tryck till våra designer-hundsängar som innehåller fem snygga tryck som inspirerats av de platser där våra fyrbenta vänner tycker om att promenera, sniffa runt och leka - en sommarträdgård.
Filter
Prisklass
Fyll i lägsta och högsta pris, eller använd dragverktyget.
kr
 
 
kr
Storlek
Sängmodell
Färg
Skriv ut
Återställ
Uppdatera
679,00 kr
Kollar lagerstatus...
du har sett 1 av 1 produkter
Ladda mer

Som att sova bland blommor i en sommarfin trädgård

Omlets Gardenia-kollektion med snygga designer-hundsängar har inspirerats av mönster och färger i en sommarträdgård full av vackra blommor. De starka färgerna på väldoftande blommor, det mysiga surret från bin som flyger fram och tillbaka till kupan och ljudet av mjuka hundtassar på en solig altan är alla saker som får oss att känna oss glada, precis som vänskapen vi har med våra fyrbenta vänner.

Fyra anledningar att välja en hundsäng från Gardenia-kollektionen

  1. Anpassningsbar: Med Omlets designer-hundsängar kan du anpassa hundens säng för att passa din inredning och matcha din hunds personlighet. Du kan också välja att lägga till matchande koppel, halsband och hållare för hundpåsarna!
  2. Bekväm: En bolsterbädd med memory foam, ett mjukt hundkrypin eller en extra tjockt stoppad kuddsäng, oavsett vilken hundsäng du väljer kan vi lova att din hund kommer att kunna känna sig bekväm och sova gott.
  3. Tvättbar: När det gäller hundsängar tycker vi att allt ska vara så lätt som möjligt. Därför har vi designat alla våra hundsängar med avtagbara och maskintvättbara överdrag. Du tar lätt av överdraget från sängen och kan sen tvätta det i tvättmaskin för att snabbt och lätt bli av med smuts och dålig lukt.
  4. Hållbar: Alla överdrag i Gardenia-kollektionen är tillverkade av 100% återvunna plastflaskor som har vävts till ett slitstarkt och bekvämt material. Bra för både din hund och för vår planet!

Oändliga möjligheter att anpassa hundsängen

Skapa den ultimata och bekväma sovplatsen för din hund med anpassningsbara lösningar som passar just vad din hund behöver för en god natts sömn. Varför inte lägga till en lyxig och mjuk hundfilt för att göra hundsängen extra mysig. Här på Omlet vet vi att hundens sömn är viktig, så vi har skapat produkter för att din hund alltid ska kunna sova gott!

Skaffa matchande accessoarer

Accessoarer gör allt lite bättre, speciellt när det gäller hundpromenader! Trycken Gardenia Sage, Gardenia Porcelain och Prism Kaleidoscope finns med matchande hundkoppel, halsband och hållare för hundpåsar som designats i samma hållbara tyg i kombination med ett unikt äppelläder.

Så här hjälper Omlet dig att komma närmare din hund

Eftersom vi själva är hundägare vet vi att hunden är en viktig del av familjen. Därför ställde vi frågan hur vi kunde skapa något som både hund och ägare kommer att tycka lika mycket om, och Gardenia-kollektionen är inte bara tryck som ser snygga ut i ditt hem och som din hund kan sova gott på, utan tanken är att de också ska påminna om gemenskapen vi delar med de som betyder mest för oss.