Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Marsvinsburar

Med Omlets marsvinsburar kan ditt marsvin bo utomhus bekvämt året runt. Dina marsvins välmående och lättskötthet står i centrum för våra genialt designade marsvinsburar. Dagarna med marsvin i trånga inomhusburar är förbi - vi har satt en ny standard när det gäller marsvinsskötsel.

125 recensioner
Eglu Go Guinea Pig Cage

En marsvinsbur för alla årstider

Oavsett om det är första gången du äger ett marsvin eller om du är en erfaren marsvinsägare, finns det en Omlet marsvinsbur för varje steg på vägen. Vår Eglu Go marsvinsbur har en stor dörr på baksidan som kan öppnas för bekväm åtkomst och den är fantastiskt säker och välisolerad. Den har en elegant design som gör att den ser bra ut i alla trädgårdar.

3 skäl till att köpa en marsvinsbur från Omlet

  1. Lättrengjorda marsvinsburar som ger mer tid för lek
  2. Tillbehör till marsvinsgårdar för att göra ditt marsvins upplevelse personlig
  3. Förlängningsbara marsvinsgårdar för att maximera plats

Skapa en personlig plats för ditt marsvin

Vi har lagt grunden för ett unikt och givande marsvinsägande. Våra genomtänkt designade marsvinshus håller dina marsvin varma på vintern och svala på sommaren. De är resistenta mot rovdjur och kan anpassas för att passa din livsstil.

Främjar anknytningen till ditt marsvin

På Omlet försöker vi hela tiden hitta lösningar på de frågor vi konstant ställer oss. Vi har finputsat våra marsvinsburar med detta i åtanke och resultatet är fantastiskt. Njut av ditt marsvin på ett obekymrat, naturligt sätt - på vilken plats som helst och med vilken nivå av erfarenhet som helst.