Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Hus för marsvin

Omlet tar hus för marsvin till en helt ny nivå, bokstavligt talat. Våra hus för marsvin är designade med ditt marsvins hälsa och välmående i första rummet. De ger dig möjlighet att ge dina marsvin det utrymme, underhållning och säkerhet som de behöver och förtjänar.

144 recensioner
Eglu Go Guinea Pig Hutch
90 recensioner
Guinea Pig Zippi Tunnel System
76 recensioner
Guinea Pig Zippi Runs and Playpens
79 recensioner
Guinea Pig Toys and Accessories

Personliga hus för marsvin

Oavsett storleken på ditt marsvin, storleken på din trädgård eller ditt marsvins behov - Omlet har produkter för dina marsvin som kommer hålla dem glada och friska. Ge dem ett vädertåligt marsvinshus, och låt dem springa mellan marsvinsgården och lekhagen på egen hand med Zippi tunnelsystem för marsvin. Detta ger frihet åt dina marsvin, medan du kan vara lugn i vetskapen om att de är säkra och glada.

3 skäl till att ge ditt marsvin ett hus från Omlet

  • Anpassningsbart: Omlet designar produkter för marsvin som låter dig skapa exakt den uppsättning som du och dina marsvin behöver. Flytta, utöka och lägg till tillbehör dina marsvins lekområde när som helst för att ge dina marsvin spänning på högsta nivå.
  • Säkert: Vi förstår kampen med att vilja att dina marsvin ska få utforska utan gränser, samtidigt som vi oroar oss för deras säkerhet. Det är därför vi har designat marsvinsprodukter som håller även de mest ihärdiga rovdjur borta och som håller våra marsvin trygga och säkra.
  • Väderbeständigt: Låt inte dina marsvin begränsas av het sommarvärme eller kyliga snöstormar. Ge dem ett välisolerat och välventilerat marsvinshus med en marsvinsgård, så kan de alltid hitta skydd.

Skapa ditt marsvins drömhem

Du behöver inte sluta med en marsvinsbur och en marsvinsgård. Omlet ger dig möjligheten att göra ditt marsvins hem personligt med skräddarsydda väderskydd till marsvinsgårdar, specialdesignade godsaksbehållare och stimulerande marsvinsleksaker som speglar naturliga beteenden som lektunnlar och gömställen.

Designade av marsvinsexperter

På Omlet försöker vi hela tiden hitta lösningar på de frågor vi konstant ställer oss. Vi har finputsat våra hus för marsvin med detta i åtanke och resultatet är fantastiskt. Njut av ditt marsvin på ett obekymrat, naturligt sätt - på vilken plats som helst och med vilken nivå av erfarenhet som helst.