Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Hentertainment - Det ultimata underhållningspaketet

Kollar lagerstatus...

2 029,55 kr
1 499,95 kr

Köp alla dina hönors favoriter för många timmars underhållning för dina hönor samtidigt som du kan spara pengar!

Hentertainment är det ultimata underhållningspaketet för dina höns och innehåller alla våra mest populära och älskade produkter för att underhålla dina hönor.

The Chicken Swing ger dina hönor en ny sorts sittpinne att sitta på, samtidigt som den hjälper dem att stärka sina benmuskler. The Chicken Swing fungerar precis som en vanlig gunga och hönsen kommer att uppskatta att sitta på den och hålla utkik över omgivningarna, samtidigt som den gungar fram och tillbaka.

Alla behöver en bekväm fåtölj att sitta i, och i hönsens fall är det en sittpinne! Omlets 1m långa sittpinne kan fästas på våra hönsgårdar, eller på traditionella hönsgårdar i hönsnät. Den är också den perfekta längden för att utnyttja hörn eller andra trånga utrymmen i hönsgården.

Startpaketet Spring Chicken är ett av de mest populära för vårt flyttbara hönsträd. Det innehåller två sittpinnar i eukalyptus och har en godsaksbehållare så att dina hönor får en belöning när de tar sig till nya höjder!

Med Pickleksaken Pendant kan du göra det lite roligare för hönsen att äta mat! Istället för att lägga maten på marken kan du istället fylla pickleksaken Pendant med dina hönors favoritgodsaker och sen se dem picka loss på den! Att mata dina hönor på det här sättet håller också maten borta från marken där den kan dra till sig oönskade gnagare.

Pickleksaken Poppy har en smart (och gullig!) design som ser ut som en blomma. Fyll den med dina hönors favoritfoder eller hårda godisbitar innan du sätter ner den i marken för att ge hönsen en egen snygg godisstation.

Godsaksbehållaren Caddi är perfekt för alla grönsaker och färska gröna blad som dina hönor älskar. Den breda öppningen låter flera hönor komma åt godsakerna samtidigt för att uppmuntra hönsen till att dela, och det är lätt att ta loss och fylla på en Caddi!

Det här paketet innehåller:
1 x The Chicken Swing
1 x Omlets 1m långa sittpinne
1 x Startpaketet Spring Chicken
1 x Pickleksaken Pendant
1 x Pickleksaken Poppy
1 x Caddi godsaksbehållare

Skicka en bild

Vi vill se dina Omlet-produkter.

Ladda upp ditt eget foto
Omlet Table

Verifierade recensioner

Hentertainment - Det ultimata underhållningspaketet

5 stjärnor:

4 stjärnor:

3 stjärnor:

2 stjärnor:

1 stjärna: