Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Hur du bygger ett tunnelsystem till dina marsvin

Att koppla ihop marsvinsburar och gårdar med ett tunnelsystem kan förvandla en enkel lösning till någonting mycket mer spännande. Med lite planering kan du skapa en otroligt stimulerande plats för dina husdjur.

Som allra lättast kan aktivitetstunnlarna vara en enkel länk mellan buren och gården. Antalet extra tunnlar du lägger till beror på hur mycket plats du har. De kan ta marsvinen direkt till gården, eller kan gå längs med ett staket, en häck eller en rabatt. De kan gömmas i vegetationen eller synas tydligt på gräsmattan.

Så, det första du måste bestämma är hur dina marsvin ska ta sig från buren till gården. Hur hanterar du hörn på bästa sätt, följa vinkar eller gå igenom? Kanske kan du lägga till extra T-korsningar för att göra dina marsvin äventyr ännu roligare?

Omlets marsvinssystem Zippi är precis så flexibla som du vill att de ska vara. Delarna kan lätt sättas ihop och kopplas till burar och gårdar, och kan lätt flyttas runt så att du kan lyfta dem när du måste klippa gräset, eller bara vill ha något nytt.


The Zippi marsvinstunnel kopplad till en Eglu-bur och en Zippi-lekhage

Modulära marsvinstunnlar

Med lite plats och lite planering kan du ha väldigt roligt med ett tunnelsystem.

  • Använd en T-korsning för att koppla en bur till två gårdar, eller en gård och en lekhage, på samma gång.
  • Lyft hela tunnelsystemet över gräsmattan, altanen eller rabatten med Zippi-ställ i stål.
  • Gör en marsvinslabyrint. Delar av systemet kan leda till en gård med en enkel tunnel och ytterligare en tunnel till en annan gård eller hage.
  • Om du har fler än en bur kan du koppla ihop allihopa till en central gård eller matplats.
  • Tunneldelar kan klättra upp eller gå i en spiral till en upphöjd höstation, gå ner från höga burar till marknivå eller röra sig över kullar i en ojämn trädgård.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än