Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Använda tunnelsystem till dina marsvin

Ju mer ansträngning du lägger på dina marsvins hem, desto bättre kommer deras liv bli. De är nyfikna små djur, och älskar att sniffa runt bland alla skrymslen och vrår i buren och på gården.

Du kan berika deras livssituation genom att ge dem tunnlar som kopplar ihop burar och lekhagar. Det är ett praktiskt tillskott som också lockar djurens instinkter. I det vilda är de rädda för öppna ytor, och kommer rusa in under en buske eller i en grästunnel så fort de känner sig hotade.


Tunnelsystemet Zippi för marsvin kopplar gården till en bur

Tunnelsystemet Zippi för marsvin

Omlets tunnelsystem Zippi för marsvin är specialanpassat för alla dessa saker. De håller marsvinen instinktivt glada, och blir en praktisk lösning för dig, så att både du och dina marsvin kan ha roligt. Tunnlarna kopplar ihop alla platser du gett dina husdjur. Buranslutningarna passar alla sorters hus, vare sig det är en Eglu Go-bur, en traditionell bur i trä, eller någonting du byggt själv. Det går lätt att koppla dem till Zippi marsvinsgårdar och lekhagar och Omlets större marsvinsgård.

Varje tunneldel är 180mm bred, perfekt storlek för alla sorters marsvin. De är hållbara, vattentäta, rovdjurssäkra och flexibla nog att läggas runt träd, längs med ett staket eller över vilka hinder du än har i din trädgård. Du kan också välja till olika tillbehör (T-korsningar, hörnbitar, utkikstorn och höställ) för att göra dem så användbara som möjligt.


En höställ blir ett en perfekt matstation för marsvin

Zippi-systemet har också valbara stöd, för att hålla det ovanför gräsmattan. Om det behövs kan du använda låsbara dörrar för att hindra marsvinen från att gå till vissa platser när det är dåligt väder, eller när du vill ändra om eller rengöra dina tunneldelar.

Ett system med burar, gårdar och marsvinstunnlar ger dig det bästa av alla världar - buren kan vara nära huset medan dina husdjur kan njuta av färskt gräs på gårdar utan att du behöver bära runt dem.

Förvandla dina marsvins bur till ett drömhem med tunnelsystemet Zippi

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än