Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Det säkraste sättet att ha hunden i bilen

Att ta med din hund på en äventyrshelg är ett fantastiskt sätt att visa hur mycket du älskar hen. Tänk på det som en speciell hundsemester där din hund får se och lukta på nya saker och tillbringa tid med sin favoritmänniska - dig! För att göra denna dröm till verklighet måste du veta hur du säkert kör bil med din hund.


En bulldog åker i bilen
En bulldog åker i bilen

En ny valp kommer vara ovan vid att åka bil, så det är inte ovanligt att det sker en olycka första gången ni träffas och du kör hem hen. Ge hunden en kartong och lägg i lite tidningspapper. Det är också bra att ha med någon annan som kan sitta bak i bilen och underhålla valpen så att hen inte blir för orolig. Glöm inte att sätta på AC:n i bilen så att det inte blir för varmt eller för kallt.


En hund som säker åker i en resebur
En hund som säker åker i en resebur

Åksjuka hundar

För att motverka att din hund blir åksjuk i bilen är det bäst att göra hen van vid att resa vid tidig ålder. Under de första veckorna med din nya valp eller hund bör ni åka bil så ofta ni kan. Variera var du kör så att hunden inte associerar bilen med en tur till veterinären. Minska risken för att hunden blir åksjuk genom att inte mata hen fyra timmar innan ni ska åka. Att ge en hen en bur med leksaker håller också hunden upptagen och gör hen trygg. Glöm inte att ha en bra temperatur i bilen så att det inte blir för varmt.

Reseburar för bilen

Hundburar är perfekt för att hålla din hund säker när ni åker bil, vare sig ni är på väg till veterinären, åker på semester eller bara för att gå på promenad. När du köper en resebur måste du tänka på storlek. Se till att du köper en som är stor nog för din hund, men som fortfarande passar i bilen.
En vit herdehund i en resebur
En vit herdehund i en resebur

De bästa reseburarna har en vinklad frampanel så att du kan använda hela platsen i bakluckan. Leta efter en bur som har en hasp för säkerhet, ett halkfritt golv och en borttagbar plastbricka så att det är lätt att rengöra om din hund är lerig eller råkar ut för en olycka.Kundbilder

Kommentarer Leave a comment

Det finns inga kommentarer än