Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Hentertainment - startpaket

Kollar lagerstatus...

1 501,70 kr
1 199,95 kr

Har du precis skaffat höns? Startpaketet Hentertainment är det perfekta sättet för dina hönor att kunna testa några av våra mest populära hönsleksaker!

The Chicken Swing ger dina hönor en ny sorts sittpinne att sitta på, samtidigt som den hjälper hönsen att stärka sina benmuskler. The Chicken Swing fungerar precis som en vanlig gunga och hönsen kommer att uppskatta att sitta på den och hålla utkik över omgivningarna, samtidigt som den gungar fram och tillbaka.

Med Pickleksaken Pendant kan du göra det lite roligare för hönsen att äta mat! Istället för att lägga maten på marken kan du istället fylla pickleksaken Pendant med dina hönors favoritgodsaker och sen se dem picka loss på den! Att mata dina hönor på det här sättet håller också maten borta från marken där den kan dra till sig oönskade gnagare.

Startpaketet Spring Chicken är ett av de mest populära för vårt flyttbara hönsträd. Det innehåller två sittpinnar i eukalyptus och har en godsaksbehållare så att dina hönor får en belöning när de tar sig till nya höjder!

Det här paketet innehåller:
1 x The Chicken Swing
1 x Pickleksaken Pendant
1 x Startpaketet Spring Chicken

Skicka en bild

Vi vill se dina Omlet-produkter.

Ladda upp ditt eget foto
Omlet Table

Verifierade recensioner

Hentertainment - startpaket

5 stjärnor:

4 stjärnor:

3 stjärnor:

2 stjärnor:

1 stjärna: