Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Tillbehör till din marsvinsbur


När du har köpt en bur, en gård, en vattenflaska och en matskål (eller fått alla dessa med din Eglu Go) kanske du funderar på att köpa några tillbehör till din bur. Leksaker är roliga på alla marsvinsgårdar, och dina husdjur kommer älska att bli stimulerade. Exempel på leksaker kan vara allt från enkla tidningspappersfort till roliga höställ eller pussel som dina marsvin kan leka med. Vi har tuggtunnlar som marsvinen kan springa in i, och leksaker i trä som du kan gömma godsaker i. Se vad som finns här.


Användbara tillbehör är sådana som håller dina husdjur tränade och friska. Alla marsvin äter massvis med hö varje dag, och om du köpt speciellt berikat hö kanske du vill hålla det separat från deras vanliga underlag. Då är ett höställ en perfekt accessoar. De kommer gratis med din Eglu Go, och fästs på panelen på baksidan av buren så att både du och marsvinen kommer åt det lätt. Du kan också köpa höställ i de flesta djuraffärer.Hay rack
Ett höställ är ett perfekt tillbehör till din bur

En annan bra sak är en saltsten, eller en tuggleksak i trä. Marsvin älskar att använda sina munnar för att upptäcka spännande saker, och det är bra att låta deras tänder arbeta. Var försiktig med vilket träslag du ger till dina marsvin dock, eftersom vissa är giftiga. Vide, pil eller sälg är perfekta, säkra alternativ som dina marsvin kommer älska.


Om du vill ha några idéer för tillbehör som dina marsvin kan ha roligt med på sin gård kan du kolla in delen om gårdstillbehör.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än