Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Brrrr! - Glöm inte dina kaniner

Det är nu perfekt väder för tjocka tröjor och stickade mössor, och kaninerna tycker om det. De har ju också på sig tjocka tröjor! De räknar dock med att du fortsätter komma ut med mat och vatten varje dag, så glöm inte bort dem när du tar sovmorgon under ditt tjocka täcke.


Se till att dina kaniner inte fryser under vintern

Viktiga saker att komma ihåg på vintern:


Vatten

Vatten fryser när det blir kallt. Eftersom Eglun är isolerad bör vattenflaskan där i vara okej, men om det är riktigt kallt kan vattnet ändå frysa, så se till att kolla till den varje dag. Det kan vara en god idé att ha en extra vattenflaska att byta med om det skulle frysa. På så sätt har kaninerna gott om vatten, och du riskerar inte att ha sönder flaskan när du försöker bryta isen!


Mat

Bli inte förvånad om din kaniner äter mer under vintermånaderna. De använder massvis med energi för att hålla sig varma. Håll ett öga på deras vikt dock så de inte låtsas skaka för att få extra godsaker!


Värme

Till skillnad från andra burar kommer Eglun hålla dina kaniner varma under vintern tack vare den fantastiska isoleringen. Se till att det alltid finns gott om strö. Om det blir väldigt kallt måste du dock ta med kaninerna in.

Kolla våra bästa tips för att hålla dina kaniner varma under vintern

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än