Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Hundsängar

En skräddarsydd hundsäng ger din hund en bekväm och säker plats att sova på för en god natts sömn och någonstans att vila på under dagen. En hund gillar att ha någonstans lite enskilt att dra sig tillbaka till och en hundsäng fyller den här funktionen.

Din hund behöver en säng i rätt storlek av small, medium eller large beroende på vilken ras den är (se bilden för en guide). Om din hund fortfarande är en valp är det viktigt att du köper en storlek som passar den fullvuxna hunden.


Storleksguide för hundsängar

Omlets bolsterbädd
Omlets bolsterbädd med en madrass i memory foam är en fantastisk säng för hundar i alla åldrar.

Hundsoffor och sängar

Ett bra val kan vara en hundsäng som har en robust madrassbotten som bäddmadrassen ligger på och ben som lyfter upp sängen från golvet för att minimera drag. Det hindrar också hundhår och smuts från att samlas vilket annars kan vara ett problem om hundens korg eller säng står direkt på golvet. Du kan också byta ut bäddmadrassen men ha samma madrassbotten i många år.

En bekväm hundsäng kan hjälpa att förhindra sår, förhårdnader och att fläckar av pälsen skavs av, något som annars lätt drabbar hundar som gillar att sova på golv i trä eller sten. När hunden blir äldre och lederna mindre rörliga kommer den också att uppskatta att ha en bekväm madrass att sova på.

Om du har fler hundar brukar de ofta vilja ha sin egen säng. Därför är det viktigt att en hundsäng inte ses som något som alla hundar kan dela på. En hund som verkar intresserad av en annan hunds bekväma madrass bör hindras från att ligga där.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än