Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

En vanlig dagsrutin för en hund eller valp


07:00 - Hundar tycker om att gå på toa så fort de vaknar, så se till att de får gå ut så fort du gått upp. När hen gjort sitt kan ni leka lite, ta kanske med några favoritleksaker för att behålla hens uppmärksamhet.


07:30 - Om du har bestämt dig för att mata din hund två gånger om dagen är detta en perfekt stund för frukost. Det är också den bästa tiden att ge din hund mat om du bara gör det en gång om dagen.


08:00 - Ungefär en halvtimme efter att din hund har ätit klart är det bra att ta med hen ut på en rask promenad och ge hen ännu ett tillfälle att gå på toaletten. Hundar tenderar att behöva kissa eller bajsa 10-30 minuter efter att de ätit. Vuxna hundar är bättre på att hålla sig, men valpar kan ha det svårt.


09:00 - Detta är antingen när du låter din hund vila precis innan du åker till jobbet, eller låter hen leka med sina saker medan du gör annat.


En gullig bullmastiffvalp leker med sina leksaker
En gullig bullmastiff leker med sina leksaker

13:00 - Det är väldigt bra om du kan komma hem under lunchen för att låta din hund gå på toaletten och tillbringa lite tid med att träna, leka och hänga med dig. Byt ut vattnet. Om du har en valp är det en bra tid att ge hen lunch.


13:30 - Innan du går tillbaka till jobbet, se till att du tar med hunden ut, annars kan du mötas av olyckor när du kommer hem. Uppmuntra din hund att göra sig av med lite energi genom lek (eller träning om du har tid) och låt hen sen komma tillbaka in i det lugna huset och vila.


17:00 - Så fort du kommer hem från jobbet bör du ge din hund en ny skål med vatten. Det är också en bra tid för hunden att få sitt kvällsmål. När hen ätit klart är det dags att gå ut för att göra sig av med all energi hunden byggt upp under dagen. Du kan använda denna stund för träning och kanske lära hen att apportera, gå vid din sida, komma tillbaka, sitta, stanna och ligga ner.


19:00 - Din hund kommer behöva gå på toa en gång till innan läggdags, så ta med hen ut, men uppmuntra inte till lek. Du vill inte att hunden blir för exalterad precis innan läggdags. När ni går in igen, belöna lugnt beteende så att hen vet att det är dags att vila.Kundbilder

Kommentarer Leave a comment

Det finns inga kommentarer än