Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

5 saker hundar älskar

Vi älskar verkligen våra hundar, och även om vi är säkra på att de älskar oss också vet vi att det är vissa saker de älskar nästa lika mycket. Förutom de självklara sakerna som godisbitar och klappar på magen finns det ett par saker du kan ge dem som kommer göra dem friska och trygga.


En vit herdehund springer runt utomhus
En vit herdehund springer runt utomhus

1. En bekväm hundbur

Alla hundar älskar att ha sin egen varma och bekväma koja att ligga stilla i. De tycker om att ha någonstans säkert att vila, samt ett ställe att komma tillbaka till när de är rädda för åska eller raketer.


2. Turer med familjen

Hundar älskar att vara en del av familjen och att åka på regelbundna och intressanta promenader. Om du har möjlighet att ta med hunden - gör det, hen kommer verkligen uppskatta det och belönar dig kanske med att vila när ni kommer hem.


En berner sennen ute på promenad
En berner sennen ute på promenad

3. Organiserade journaler

Hundar tycker verkligen om ägare som håller koll på alla deras vaccinationer och vet när de behöver fyllas på. De älskar också ägare som ger dem ett microchip i halsbandet om de skulle försvinna för långt bort.


En malteservalp blir vaccinerad
En malteservalp blir vaccinerad

4. Pälsvård och belöningar

Hundar älskar verkligen att bli omhändertagna och belönade när de uppfört sig bra och tycker mycket om att bli borstade, rengjorda och badade regelbundet så att deras päls och hud hålls rena. De gillar också att alltid ha färskt vatten nära till hands, samt en matrutin så att de vet när de får mat nästa gång.


En yorkshireterrier får håret klippt
En yorkshireterrier får håret klippt

5. En sval och välventilerad bil

När de väntar i bilen älskar hundar att vara i skuggan med gott om vatten och färsk luft, men de tycker inte om att vara där för länge. De tycker inte heller om att bli dragna i svansen eller att någon skriker på dem när de uppfört sig illa.Kommentarer

Det finns inga kommentarer än