Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Automatiska dörrar till hönshus

En av sakerna som ibland får folk att tveka på om de ska skaffa höns är att de behöver stänga om dem på kvällen och släppa ut dem på morgonen.

Hönsen är väldigt vettiga i detta hänseende. De vet när det är läggdags och kommer hoppa in i hönshuset när det börjar bli mörkt. Anledningen att dörren måste stängas har ingenting att göra med att hindra dem från att gå ut och fika på natten, utan för att hålla ovälkomna gäster borta.


En automatisk dörr på insidan av hönshuset Eglu Cube

Automatiska luckor till hönshus

Om det blir svårt för dig att vara tillgänglig varje morgon och varje kväll finns det en enkel lösning, en automatisk lucka till hönshuset.

Den automatiska dörren måste ha en timer eller en ljussensor. Hönsens dag anpassas efter gryning och skymning, så det senare är idealt. Dörren måste också vara säker, klara alla väder, och passa med ditt nuvarande hönshus.

Omlets autodörr

Dessa saker var det viktigaste när vi utvecklade Omlets automatiska hönslucka, Autodörren. Den kan ställas in på både tid och ljus, fungerar i alla väder (ner till temperaturer på -20 grader) och kan monteras på alla sorters hönshus och hönsgårdar. Den passar också perfekt på Eglu Cube.

Omlets autodörr är batteridriven (4 stycken AA-batteri), är lätt att installera, och kräver ingen underhållning när den väl är på plats. Den har inbyggda säkerhetssensorer, så att höns på väg in eller ut aldrig fastnar.


Anpassningsbar timer på Omlet automatiska lucka till hönshus

Den automatiska hönshusdörren gör det lättare än någonsin att släppa ut dina höns på morgonen.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än