Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

7 anledningar att skaffa höns

Höns är verkligen ett av de lättaste och mest givande husdjuren du kan ha, men om du fortfarande inte är helt övertygad kommer här 7 anledningar till varför du bör skaffa höns:


Paul Priggs vackra höns letar efter godsaker i träfliset på gården<
Paul Priggs vackra höns letar efter godsaker i träfliset på gården

 1. Äggen - Glada hönor lägger färska ägg varje dag. Du vet exakt var dina ägg kommer från, och de kommer vara de godaste du någonsin smakat.

 2. Rachel Sturman-Panters Rhode Island Reds lägger fantastiska, stora ägg
  Rachel Sturman-Panters Rhode Island Reds lägger fantastiska, stora ägg

 3. Gödsel - Hönsspillning är perfekt som gödsel. Det innehåller massvis med kväve och måste därför läggas på komposten först, men det blir ett billigt och ekologiskt alternativ som kommer göra ditt grönsaksland ännu bättre.

 4. Mindre matavfall - Höns älskar rester. De äter i stort sett allt (fast inte allt, läs delen om vad du kan och inte kan ge dina höns).

 5. Skadedjursdödare - Höns älskar kryp. Sliskiga sniglar och snäckor är deras favoriter, och de kommer njuta av att vandra runt i din trädgård och äta upp alla kryp som förstör dina plantor. Vi tycker det är rätt användbart.

 6. Damian Warners vackra höns vandrar runt i trädgården på jakt efter godbitar
  Damian Warners vackra höns vandrar runt i trädgården på jakt efter godbitar

 7. Utbildande - Du kommer lära dig massvis av dina höns. Du kan lära dina barn var deras mat kommer från, och att ta ansvar. Du kommer också lära dig om höns, allt från hur de letar efter mat och håller sig rena till hur de upprättar social ordning.

 8. Underhållning - Du kanske inte vet det än, men höns är väldigt underhållande och roliga djur. Du och din familj kommer vara konstant roade av deras upptåg. Varje höna har sin egen personlighet, så du kommer bli fäst vid dina husdjur utan att du märker det.

 9. Det är lätt - När du kommer in i rutinen kommer du inse hur lätt det är att ha höns.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än