Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Katträdet Freestyle - Tipi/tält - Secret Garden

Read 1 Review

Kollar lagerstatus...

649,00 kr

Katträdet Freestyle från Omlet är ett tåligt och snyggt klösträd som spar plats eftersom det byggs på höjden. Det har en modulär design som håller katten intresserad och aktiv, samtidigt som du lätt kan flytta runt delarna när katten växer eller behöver en ny utmaning.

Nu kan du också välja att lägga till vårt tält som är ett mysigt gömställe där katten kan leka eller bara ligga och hålla utkik över omgivningarna. Tältet kan användas som det är eller läggas till på en av plattformarna på katträdet Freestyle.

Vi använder textilier av hög kvalitet som är både mjuka och tåliga. Här har du vårt snygga tryck Secret Garden, ett klassiskt och kamouflageinspirerat tryck i eleganta gräddvita och gröna toner.

Kundbilder

Kabir är här
Fila i sin tipi

Verifierade recensioner

Katträdet Freestyle - Tipi/tält - Secret Garden

4 stjärnor:

0

3 stjärnor:

0

2 stjärnor:

0

1 stjärna:

0
Rekommenderar verkligen
Elaina,
Mina killar gillar verkligen att använda de här produkterna. De är av hög kvalitet och jag rekommenderar dem verkligen. Tyget är väldigt snyggt och passar med den gröna färgen på kattgården från Omlet, och dessutom smälter det in snyggt i trädgården. Tyget är både tåligt och bekvämt, så jag är rätt säker på att det kommer att hålla länge.
Recension av: Katträdet Freestyle - Tipi/tält - Secret Garden
Verified Omlet Product Tester
Write a Review