Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Tunnelsystem för kattgården - Tunnel

Read 2 Reviews

Kollar lagerstatus...

729,00 kr

Tunnel till tunnelsystemet. Tillverkat av ett svetsat nät i pulverlackerat stål.

Kan användas på marken, mot en vägg eller ett staket, eller med stöd av en ställning.

Mått: 90,5cm x 40,7cm x 30,5cm

Kundbilder

En katt inne i catio-tunneln.
En katt som använder catio-tunneln kopplad till en catio.
9x9x6 och kattunnel
En katt som ligger i katetertunneln.
En katt ligger i katetertunneln och tittar på en hund.
Sss
Sss

Verifierade recensioner

Tunnelsystem för kattgården - Tunnel

4 stjärnor:

0

3 stjärnor:

0

2 stjärnor:

0

1 stjärna:

0
Precis det jag letade efter när jag köpte min kattgård!
Tracie, Florida,
De här tunnlarna för kattgården är precis vad jag letade efter när jag köpte min kattgård. Min lilla prinsessa trivs bäst när hon kan vara utomhus och kan komma in igen när hon känner för det. Men det är också viktigt att hon inte har total frihet eftersom hon gillar att bära in små "presenter" till mig. Jag har inga problem med att behöva fiska upp en ödla ur vattenskålen då och då, men gränsen går vid ormar! Tunnlarna låter henne säkert ta sig in och ut ur kattgården, och jag behlver inte oroa mig över ovälkomna överraskningar. De är enkla att bygga ihop med bara ett par olika steg att följa, men tar lite längre tid att montera eftersom du måste klippa ett hål om du monterar tunneln med en fönsterlåda eller kattgård. Du kan alltid göra öppningen större vid ett senare tillfälle istället för att klippa för stort första gången. Det krångligaste med monteringen var att FLYTTA på min kattgård eftersom den hade stått där länge och var tung. Gräs hade växt in genom den grävsäkra listen som fäster kattgården i marken så vi var tvungna att ta fram en spade och gräva loss den. Men kattgården stod säkert under en tropisk storm under förra orkansäsongen, så jag vet att den står säkert när den väl är på plats!
Recension av: Tunnelsystem för kattgården - Tunnel
Verified Omlet Product Tester
Perfekt för vår kattgård!
Lusiana, NSW,
Tunnlarna har varit helt perfekta till vår kattgård. De ger våra katter extra stimulans. De verkligen älskar att använda tunnlarna för att ta sig in i kattgården. Och ibland bara sitter de i en tunnel för att spana ut över omgivningarna. De är väldigt stabila, och lätta att bygga ihop och montera. Och de där små klämmorna är verkligen supersmarta!
Recension av: Tunnelsystem för kattgården - Tunnel
Verified Omlet Product Tester
Read more reviews