Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Användarvillkor för användare av Omlets Ambassadörsprogram

Omlets ambassadörer är vänliga, erfarna husdjursägare som gärna vill dela med sig av sin kunskap om Omlet-produkter och sina husdjur för att hjälpa dig om du funderar på att börja själv. Var medveten om att Omlet inte har någon kontroll över, och kan inte ta något ansvar för, kvalitet, exakthet eller kompetens kring råden som en ambassadör ger dig gällande Omlet-produkter eller att ha husdjur. Allt ambassadörerna säger är deras egen åsikt. Om du har några frågor efter ett besök hos eller ett telefonsamtal med en ambassadör är du välkommen att kontakta Omlets fantastiska kundtjänst (klicka här för kontaktuppgifter).

Även om vi gör allt vi kan för att se till att ambassadörerna som finns på Omlets hemsida är godkända kan vi inte ta något ansvar för produkterna eller skicket på produkterna som visas upp av en Omlet-ambassadör. Produkterna kan ha ändrats från sin ursprungliga form, och detaljer kring produkten kan ha ändrats sedan den köptes. Kolla alltid Omlets hemsida eller kontakta vår kundtjänst för att få uppdaterad information. Om du inte upplever att du sett en bra representation vid ditt besök, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Omlet har ingen kontroll över, och kan inte hållas ansvariga för, ambassadörens platsangiverlser eller tillgänglighet. Om du har svårt att kontakta ambassadören för att anordna ett besök är du välkommen att kontakta vår kundtjänst, som gärna hjälper till.

Omlet kan inte garantera exaktheten av innehållet som produceras av en Omlet-ambassadör som visas på hemsidan. Vi tar inget ansvar för fel, utelämnanden eller felaktigt material. Vänligen kontakta oss om du misstänker att någonting är fel, så kommer vi göra allt vi kan för att rätta det.

Vi tar inget ansvar för förlust eller skador som du eller någon annan drabbas av i samband med ett besök till en Omlet-ambassadör. Använd sunt förnuft, ta med en vän eller släkting och berätta för någon vart ni ska åka.