30 dagars öppet köp utan krångel


Om du av någon anledning inte är 100% nöjd med produkterna du har köpt från Omlet, snälla berätta det för oss så att vi kan försöka lösa problemet. Eller var det bara inte direkt vad du förväntat dig? Se till att du sparar originalförpackningen tills du är säker på att du vill behålla det du köpt. Om du bestämmer dig för att skicka tillbaka produkten till oss kan du göra det helt konstnadsfritt de första 30 dagarna efter leverans och få pengarna tillbaka utan krångel.

Hur returnerar jag en produkt?

Vänligen kontakta vår kundservice på 08 4468 6558 eller hej@omlet.se med ditt beställningsnummer så ordnar vi så att någon kommer och hämtar paketet en vardag som passar dig.

När får jag min återbetalning eller ersättningsprodukt?

Vi organiserar en betalning så fort vi har tagit emot dina returnerade produkter. Generellt sett sker betalningen på det sätt som du betalat (alltså antingen med kort eller PayPal). Vänligen notera att det kan ta ett par dagar innan pengarna dyker upp på ditt konto.

Vad kommer återbetalas?

Så länge returen sker inom 30 dagar kommer vi återbetala hela summan för produkterna du returnerar, till det pris du betalat för dem. Vi kan inte återbetala leveranskostnader för din beställning.