Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Omletkampanjer - Användarvillkor


Kampanjer kan stundtals erbjudas från oss eller andra anslutna hemsidor. De låter dig spara pengar på din beställning. Varje kampanj beskriver erbjudandet och hur det fungerar. Vanligtvis skriver du in en kod i Varukorgssektionen av Omlets hemsida mot slutet av din beställning för att aktivera erbjudandet.

Vi har försökt hålla våra kampanjer enkla. Det finns tre typer av kampanjer.

Du kan aktivera din kampanjkod genom att beställa varor på vår hemsida eller över telefon. Du kan bara använda en kampanjkod en gång. Vissa kampanjer markeras som “Unik för dig”, och koden kan bara användas en gång. Om du delar med dig av din kampanjkod till någon annan och hen använder koden kan du sedan inte använda den.

Ja, ibland förser vi kampanjer med instruktioner. Dessa kan skickas via post, e-mail eller visas på särskilda platser på hemsidan. Kom ihåg att du måste följa instruktionerna för din kampanj.

Ja, varje kampanj beskriver tydligt från och till när den är giltig. Du måste genomföra ditt köp under denna tid. Kampanjen kan ha en specifik tidsgräns eller triggas av en specifik händelse. Till exempel: en kampanj kan upphöra 4 veckor från dagen du BESTÄLLDE din Eglu, eller 8 veckor från att du MOTTOG dina höns, eller vid ett specifikt datum. Kampanjen och/eller kampanjkoden upphör automatiskt på utgångsdatumet som nämns i beskrivningen.

Kampanjer kan bara användas på varor köpta från www.omlet.*-hemsidan eller genom att ringa Omlet. Kampanjer kan inte användas på andra internetsidor. Kampanjer kan inte användas hos andra återförsäljare.

Omlet kan ibland erbjuda olika kunderbjudanden eller kampanjer med olika villkor (inklusive summor, typer och giltighetstid). Omlet har rätt att begränsa specifika erbjudanden till specifika produkter, regioner eller leveransadresser. Olika erbjudanden och kampanjer kan vara i bruk samtidigt.

Vi har rätt att nära överse användandet av kampanjhemsidor, inklusive IP-adresser, så att vi kan identifiera otillåtet användande och diskvalificera tillämpning om vi har anledningar att tro att villkoren för en kampanj har brutits.

Omlet Ltd är inte ansvariga för fel och skador på teknik, mjukvara, hårdvara, servrar, hemsidor etc. om detta hindrar deltagare från att vara del i kampanjer.

Omlet Ltd har rätt att utan förvarning avsluta en kampanj. Omlet har rätt att avsluta eller ändra erbjudanden ändå tills betalning för beställning genomförts.