Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Pressrum: Hundsängen Topology

Förbättra din hunds sömn med den nya hundsängen Topology från Omlet! Det har aldrig varit lättare att hålla din hunds säng ren och fräsch. De maskintvättbara bäddmadrasserna fästs lätt på memory foam-basen med en dragkedja för att också din hund ska kunna få den där härliga känslan av en nybäddad säng. Välj från vår kollektion av praktiska, bekväma och snygga bäddmadrasser som designats för att vara både funktionella och mångsidiga på ett sätt som inte tidigare varit tillgängligt för din fyrbenta vän.

Hundsängen Topology passar hundar i alla åldrar och kan anpassas till ditt hem och din hund med ett urval av ben för att lyfta upp sängen från golvet för att förbättra luftcirkulation, renlighet och såklart komfort!

Topology finns i tre olika storlekar för att passa alla hundraser och det är möjligt att anpassa hundsängen efter din hunds personlighet och behov utan att behöva byta ut hela sängen. Titta på vår video här under för att se de olika kombinationerna och för att hitta den perfekta bäddmadrassen för din hund.

Kontakta oss

För en offert, produktprov eller mer information

Email - marketing@omlet.se

Högupplösta bilder för tryck


Bilder för användning på webben

Reklamfilmer