Betalningsmetoder


Vi accepterar följande betalningsmetoder:

  • Bank- och kreditkort, MasterCard och Visa
  • Paypal
  • Banköverföring

Att ta emot dina kortuppgifter betyder inte att vi godkänt din beställning.

Godkännande av en beställning sker när vi skickar dina varor. Du är ansvarig för att se till att e-mailadressen och andra kontaktuppgifter du gett oss stämmer. Vi tar inget ansvar för om du inte mottar bekräftelsemail eller annan kommunikation från vår sida om uppgifterna du angett är felaktiga eller andra tillfällen när kommunikation inte kan ske på grund av orsaker utom vår kontroll.

Säkerhet

Omlets onlinebutik använder den allra senaste krypteringstekniken (SSL) för att se till att dina transaktioner med oss är privata och säkra när de färdas över internet. När du genomför ett köp kommer din webbläsare ansluta till en säker del av vår hemsida. Din webbläsare kommer visa ett hänglås längst nere i det högra hörnet för att visa att anslutningen är säker och beroende på vilken webbläsare du använder kan ett fönster dyka upp för att underätta dig om att det är en säker plats.

När du har bekräftat din beställning kommer pengar endast dras från ditt bankkonto när dina köpta varor är redo att skickas, om du inte har betalat via PayPal, då pengarna dras direkt. Det gäller också för förbeställda köp. Du får ett bekräftelsemail när dina varor lämnats till kuriren. När vi får din beställning genomför vi en standard pre-auktoriseringskoll på ditt betalningssätt (kort) för att se till att det finns tillräckligt med pengar för att genomföra transaktionen. För att skydda kortägare kan din bank ibland be om att du går igenom en 3D-säkerhetskontoll eller en oberoende tjänst för bedrägerimotverkande. Om vi inte får betalning inom 7 dagar har vi rätt att häva beställningen.

Vänligen notera att vi inte kan garantera säkerheten på datan du skickar till oss över e-mail. Skicka därför aldrig betaluppgifter via e-mail. Läs våra Användningsvillkor för mer information.