Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Kontakta oss


Om du är nöjd är vi nöjda! Om det finns någonting vi kan göra för att hjälpa till, vänligen kontakta oss på det sätt som är lättast för dig.

Oftast är det snabbaste sättet att hitta det du letar efter att kolla in våra Vanliga Frågor (FAQs).

Kundservice

Kom i kontakt med vårt vänliga kundserviceteam. De finns här för att hjälpa dig från 11:00 till 15:00 måndag-fredag. Om vi inte svarar på telefon kommer vi ringa upp dig så fort vi har möjlighet. Omlet är stängt på helger och röda dagar (inklusive brittiska röda dagar).

Telefon: 08 4468 6558.

Vänligen notera att vi enstaka dagar enbart kan erbjuda kundtjänst via telefon på engelska. Det framgår tydligt innan du blir vidarekopplad. Prova istället att mejla så återkommer vi så fort vi kan.

Vår kundtjänst har just nu otroligt mycket att göra. Vi kommer svara på ditt meddelande så fort vi kan, men det kan ta upp emot 4 arbetsdagar.

E-mail: hej@omlet.se

Skicka din fråga till vårt kundserviceteam genom att fylla i formuläret nedan.

Ditt meddelande

Kontaktuppgifter

På telefon:
08 446 865 58

Med post:
Omlet Ltd
The Old Malthouse
St John's Road
Banbury
Oxfordshire
OX16 5HX
United Kingdom

Frågor kring marknadsföring och influencersamarbeten

Om du är bloggare, influencer, ett företag eller en välgörenhetsorganisation som är intresserad av att berätta för dina följare eller kunder om Omlets produkter, mejla oss gärna på marketing@omlet.se.

Omlets annonsnätverk

Om du har en hemsida eller kanaler på sociala medier kan du ta del av Omlets annonsnätverk.

Lär dig mer om det och kom igång genom att logga in på ditt Omletkonto och välj "Annonsnätverk" i menyn.

Pressförfrågningar

Omlet har dykt upp i många mediekanaler runt om i världen. Du kan ladda ner pressutskick och bilder med hög upplösning på vår mediasida här. För offerter, förfrågningar och andra frågor, vänligen mejla marketing@omlet.se så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa till.

Återförsäljningsförfrågningar

Omlet är stolta över att vara den officiella distributören för hönsgungan Chicken Swing internationellt (förutom Nordamerika). Vänligen mejla trade@omlet.com med förfrågningar kring detta.

Alla andra produkter finns bara tillgängliga direkt från Omlets hemsida. Detta är för att vi ska kunna erbjuda de bästa produkterna till bästa pris för husdjursägare över hela världen.

Omlets kontouppgifter för betalningar via banköverföring

Kontonummer: FI11 3131 1002 1787 25

BIC: HANDFIHH