Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Ta del av gemenskapen och bli en Omlet-ambassadör idag

Få betalt för att berätta för folk om produkterna du älskar med Omlets ambassadörsprogram!

Vad är Omlets ambassadörsprogram?

Omlets ambassadörsprogram är ett superenkelt sätt för människor att fråga nuvarande Omlet-kunder om deras produkter, antingen över telefon eller via ett besök, som en liverecension!

Alla Omlets ambassadörer finns på en karta längst ner på varje produktsida. Folk som är intresserade av att se en produkt med egna ögon innan de slår till kan be om ett besök som du kan godkänna. Ingen kommer kunna hitta din faktiska adress från kartan, den visar bara ett ungefärligt område. Potentiella besökare kommer bara se stad och landskap, t.ex: Lund, Skåne.

Varför ska du bli ambassadör?

Ambassadörer får 5% provision för varje köp som genomförs genom ett samtal eller besök. Detta betalas ut via banköverföring. Ambassadörer har också alltid 10% rabatt på allting i Omlets butik. Förutom det har kunder hittat massvis med likasinnade vänner genom Omlets ambassadörsprogram, så det är ett perfekt sätt att hitta folk i närheten som har samma intressen!

Hur fungerar det?

När någon har bett om ett besök får ni ett mejl med varandras kontaktuppgifter (namn, telefonnummer och meljadress). Vanligtvis är det personen som är intresserad av produkten som tar kontakt med dig, men du kan givetvis också kontakta honom eller henne.

Vem kan bli ambassadör?

De som har en Omlet-produkt; de flesta hönshus, burar, Freestyle, gårdar och kojor är inkluderade. Vänligen notera att vi inte kan acceptera alla förfrågningar eftersom vi har begränsat med platser på programmet.

Hur ansöker jag om att bli Omlet-ambassadör?

Om du tror du har vad som krävs för att visa upp fördelarna med de produkter du älskar, följ följande tre steg:

  • 1 - Klicka på den stora gröna knappen nedanför för att logga in på ditt Omlet-konto
  • 2 - Välj 'Ansök' under 'Ambassadör' i menyn till vänster.
  • 2 - Fyll i och skicka in din ansökan.

Vänligen kontakta oss om du har några frågor kring din ansökan, så hjälper vi dig att komma igång.

Hur får ambassadörer sin provision?

När du har bekräftat personens telefonsamtal eller besök på ditt Omlet-konto på hemsidan kommer han eller hon få en exklusiv kampanjkod skickad till sig. Om personen lägger en beställning och använder koden får du, ambassadören, automatiskt 5% av totalsumman på beställningen, exklusive moms och leveranskostnader. Ambassadörer får bara provision på personens första beställning, men det är på hela beställningen och inte bara produkten du visat upp. Koderna fungerar under rea-perioder och andra kampanjer, så du blir aldrig utan provision.

När får ambassadörer sin provision?

Du kan kolla koll på hur mycket du har tjänat via ditt Omlet-konto. Där ser du också gamla och väntande kontakter. Provisionen betalas ut 30 dagar efter att beställningen skickats, för att se till att kunder kan skicka tillbaka sina varor om de inte är nöjda.

Hur många besök kan en ambassadör få varje år?

Det beror helt på var du bor, men du kan förvänta dig 5-10 kontakter på ett år. Du kan givetvis tacka nej till besök och kontakter när som helst, och du kan uppmuntra folk att använda programmet om du vill ha fler besök, t.ex. via sociala medier eller någon annan slags kommunikation.

Regler

Vänligen kontrollera med någon som vet hur du ska deklarera extra inkomst.

Minimiålder

Ambassadörer måste vara 18 år eller äldre.