Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

KUDDSÄNG

Kuddsängen har en djup och mjuk stoppning som designats för att ge stöd så att din hund alltid kan sova gott. Med överdrag som går att tvätta i maskin och finns i många snygga och unika tryck har den här lättviktiga hundsängen en smart design som gör den perfekt att ta med på resan så att hunden kan känna sig som hemma oavsett var ni är. 

Vi är Omlet, och sedan 2004 har vi förnyat alla aspekter av att äga och ta hand om husdjur. Vi inspirerades av magin som uppstår när människor och djur formar ett band. Vi studerar, lär oss, ställer frågor och uppfinner. Våra produkter kommer få dig att undra: varför har vi inte alltid gjort så här?

Kuddsäng

Dog

Hundsängen som skulle passa på en catwalk

Kuddsängen finns i många snygga limited edition tryck som designats av vår egen textildesigner. Varje kollektion är unik och har olika färger och iögonfallande tryck som alla har en sak gemensamt, att de inspirerats av våra fyrbenta vänner.

Djup sömn i en djupt stoppad säng

Hund som sover på en Omlet hundbädd med kudde i adventureland-tryck
Mjuk stoppning som formar sig runt hundens kropp.

Kuddsängen är stoppad med en tjock stoppning som är mjuk som den mjukaste kudden samtidigt som den ger hunden stöd, eftersom stoppningen formar sig runt din hund när den lägger sig ner, så att den alltid omfamnas av en mysig och varm känsla. 

Maskintvättbar, såklart

Hundbäddsöverdrag som enkelt kan tas bort för maskintvätt
Det är lätt att hålla hundens säng ren och fräsch.

Överdragen till Omlets kuddsäng är ännu mjukare än de ser ut, samtidigt som de är tillräckligt tåliga och slitstarka för att klara av hundens alla upptåg. Öppna dragkedjan, ta ur innerkudden och tvätta överdragen i tvättmaskin, lättare kan det inte bli!

Alltid vid din sida

Våra kuddsängar är designade för att vara lätta att bära och perfekta att ta med på resan - och toppen för hundar som inte gillar att vara långt bort ifrån dig, var du än är.

Grön, oavsett vilken färg du väljer

Överdragen till Omlets kuddsäng är tillverkade av hållbara och slitstarka textilier som tillverkats av återvunna plastflaskor, dessutom är de mjuka och bekväma för din hund att sova på. Det betyder att din hund kan sova gott, och det kan du också eftersom du vet att du gjort ett bra val. 

Vi har design i blodet

Det är vår fascination med våra fyrbenta vänner som är inspirationen för vår design. Våra textildesigners inspireras av det fantastiska bandet mellan hundar och deras människor, som glädjen båda får från långa promenader, eller hur härligt det är att ha en hund som möter i dörren när man kommer hem från jobbet. Till och med hundens mindre perfekta men ändå älskvärda beteenden är ibland en fantastisk inspiration. Det var det här som ledde till våra unika tryck som genomsyras med en passion och insikt som kommer att charma hundälskare i hela vårt avlånga land.

Välj rätt storlek

Hund som vilar på en lättstädad hundbädd med kudde i äventyrslandstryck
Tänk på att valpar växer väldigt snabbt!

Mät din hund för att vara säker på att du köper rätt storlek. Kom ihåg att valpar växer väldigt snabbt, så välj en storlek som du tror kommer passa när hunden är fullvuxen. Om din hund är mellan två storlekar rekommenderar vi att du köper den större sängen.

Vanliga frågor

Alla överdrag i vår Dog Walk-kollektion är tillverkade av 100% återvunna plastflaskor som har vävts till ett tyg som är mjukt och bekvämt för din hund att sova på. Så de är bra både för din hund, och för vår planet. I Gardenia-kollektionen är alla överdrag förutom Honeycomb Slate och Honeycomb Pollen tillverkade av samma återvunna tyg av plast. Honeycomb-överdragen är tillverkade av ett lyxigt jacquardtyg som istället är tillverkat av bomull och återvunnen polyester.
Håll din kuddsäng ren och fri från leriga tassavtryck med överdrag som är både lätta att ta av maskintvättbara. Du behöver bara öppna dragkedjan och ta ut innerkudden innan du tvättar överdraget i tvättmaskinen.
Oavsett om du har en liten tax eller en gigantisk grand danois så har Omlet en hundsäng för att passa din bästis. Använd vår storleksguide för att välja mellan small, medium och large för att hitta den perfekta storleken för din hund.

Om sängen du planerar att köpa har Omlet-loggan broderad på framsidan

Small: 62,5cm x 48,5cm x 10cm
Medium: 88cm x 54cm x 11cm
Large: 104cm x 72,5cm x 12cm

Om sängen du planerar att köpa har Omlet-loggan i en pratbubbla på framsidan (trycken Patterpaws Neon, Zoomies och Doodle Dog)

Small: 60cm x 45cm x 14cm
Medium: 77cm x 48cm x 15cm
Large: 89cm x 57cm x 16cm
Extra Large: 107cm x 76cm x 17cm

mått & specifikationer

Verifierade recensioner

Kuddsäng

Det finns inga recensioner av den här produkten än. Klicka här nedanför för att skriva en.

Skriv en recension

Kundbilder

Det började med Omlet. Träffa dem som aldrig ångrat sitt beslut. Vill du se en kuddsäng med egna ögon?  Prata med en av våra ambassadörer.