Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Hundhalsband - Small - Pawsteps Electric

Kollar lagerstatus...

159,00 kr

Limited edition-kollektion inspirerad av härliga hundpromenader
Omlets första limited edition-kollektion med snygga tryck inspirerades av promenader med våra hundar och de människor vi möter och de platser vi ser på vägen. Upptäck ett tryck som påminner om din favoritpromenad bland de åtta snygga trycken i vår Dog Walk-kollektion som har designats exklusivt av och för Omlet.

Snygga tryck designade exklusivt av Omlet
Trycket Pawsteps Electric inspirerades av snabba tassar och fötter som promenerar bland liv och rörelse i en större stad och det livfulla trycket påminner om den snabbare takten av livet i staden. Upptäck alla produkter i Omlets limited edition-kollektion av designer-hundsängar, där du också hittar matchande hundkoppel, halsband och hållare för hundpåsar.

Matchande accessoarer
Köp ett hundhalsband som matchar ett av de åtta snygga trycken i vår Dog Walk-kollektion. De här tåliga och vackra halsbanden finns i tre olika storlekar och de är tillverkade av en unik blandning av veganskt äppelläder och återvunna plastflaskor, och kommer att inspirera dig och din hund oavsett vart promenaden tar er. Det finns också matchande hundsäng, koppel och hållare för hundpåsarna.


Skicka en bild

Vi vill se dina Omlet-produkter.

Ladda upp ditt eget foto
Omlet Table

Verifierade recensioner

Hundhalsband - Small - Pawsteps Electric

5 stjärnor:

4 stjärnor:

3 stjärnor:

2 stjärnor:

1 stjärna: