Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Hållare för hundpåsar - Pawsteps Natural

Kollar lagerstatus...

99,00 kr

Limited edition-kollektion inspirerad av härliga hundpromenader
Omlets första limited edition-kollektion med snygga tryck inspirerades av promenader med våra hundar och de människor vi möter och de platser vi ser på vägen. Upptäck ett tryck som påminner om din favoritpromenad bland de åtta snygga trycken i vår Dog Walk-kollektion som har designats exklusivt av och för Omlet.

Snygga tryck exklusivt designade av Omlet
Trycket Pawsteps Natural inspirerades av härliga promenader längs kullerstensgator och de mjuka tonerna påminner om lugnet som både hunden och ägaren kan känna när de långsamt strosar längs små lugna gator. Upptäck alla produkter i Omlets limited edition-kollektion av designer-hundsängar, där du också hittar matchande hundkoppel, halsband och hållare för hundpåsar.

Matchande accessoarer
Att behöva plocka upp hundbajs är kanske inte det roligaste jobbet, men det måste göras. Varför inte göra det lite roligare och mer glamouröst med en snygg hållare för hundpåsarna. Hållaren har clips som är lätta att fästa och du kommer aldrig mer att vara utan en hundpåse när du behöver den som mest! Det finns också matchande hundsäng, koppel och halsband.


Skicka en bild

Vi vill se dina Omlet-produkter.

Ladda upp ditt eget foto
Omlet Table

Verifierade recensioner

Hållare för hundpåsar - Pawsteps Natural

5 stjärnor:

4 stjärnor:

3 stjärnor:

2 stjärnor:

1 stjärna: