Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Hur väljer jag rätt marsvin för mig?


Det finns en del saker att tänka på när du ska välja marsvin. Det första är förmodligen att bestämma vilken ras du vill ha. Till skillnad från katter och hundar är det inte så stor skillnad på temperament eller medfödd instinkt mellan de olika raserna, utan för det mesta handlar det bara om utseende.


Nästa sak att tänka på är varifrån du vill få ditt marsvin, eftersom uppfödare och hjälpcenter kommer med olika fördelar och nackdelar. Hjälpcenter och härbärgen är fantastiska och du kan verkligen hjälpa ett marsvin som behöver dig, men om du verkligen har bestämt dig för en speciell ras måste du kanske vänta ett tag innan rasen du valt blir redo för adoption. Det är troligt att det går snabbare om du köper från en uppfödare, men du måste då se till att läsa på och undersöka så att uppfödaren inte håller på med omoralisk avling.


ett poserande marsvin
Det finns massvis med olika marsvin att välja mellan


För att fatta oss kort, om du är ute efter en speciell eller ovanlig marsvinsras kan du förvänta dig att det kommer ta både tid och pengar att hitta dem, men om det inte spelar så stor roll för dig behöver du inte vänta länge alls. Sväng bara förbi ett hjälpcenter så kommer du utan tvekan hitta ett husdjur att bli förälskad i.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än