Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Vad är det som är fel med min hamster?


Om du misstänker att någonting inte står rätt till med din hamster är det en bra början att leta efter symptomen i vår del ‘Hamstersjukdomar”. Även om det kan vara någonting som är lätt att behandla, som loppor, finns det massvis med hamstersjukdomar som inte kan behandlas hemma. Det kan vara ganska dyrt att gå till veterinären, men det är viktigt att du gör det om du tror att din hamster är sjuk, eftersom ditt husdjur litar på att du tar hand om hen när hen har ont eller mår dåligt.


behandlingar för hamstrar
Om du är orolig över din hamster, läs vår del om hamstersjukdomar eller skaffa en bok om hamstrar för en ännu mer utförlig lista. Du kan behöva ta med hamstern till veterinären.

Om du inte hittar ett tillstånd eller sjukdom som passar in på din hamsters symptom denna handbok kan du försöka leta i en hamsterbok med en mer utförlig lista över sjukdomar. Det ska dock sägas att om din hamster blöder mycket, har svårt att andas eller verkar ha ont är det troligtvis ingenting du själv kan behandla, utan kräver att du tar med hamstern till veterinären.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än