Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Hamstergodis


Precis som vi tycker hamstrar om att unna sig något speciellt ibland. Hamstergodis kan vara köpta delikatesser, men många föredrar en bit av sin favoritfrukt eller grönsak.


Det finns en rad olika sorters hamstergodis i djuraffärer, så om du är på jakt efter någonting extra till ditt husdjur kommer du inte behöva leta länge. Precis som när det kommer till människor är det bäst att ge godis med måtta, hamstrar bör inte äta för mycket. Godis bör ges som något speciellt, snarare än en del av kosten.


Hamstrar älskar godis
Hamstrar älskar godis

Många ägare gör misstaget att ge sina hamstrar ‘godis’ gjorda av människomat. Även om det finns många saker som både människor och hamstrar tycker om finns det mycket saker som hamstermagar inte klarar av att bryta ner, och mycket mat som är god och bra för oss kan skada våra husdjur. Socker och choklad bör till exempel aldrig ges till hamstrar. Även om de förmodligen kommer rusa fram och gripa tag i det som de gör med all annan mat kan de orsaka allvarliga problem på deras kindpåsarna och matsmältningssystem. Det är av dessa anledningar som det är säkrast att bara ge din hamster saker som du vet är bra för dem, som hamstersäkra frukter och grönsaker, och godis som är tillverkat speciellt för dem och som köps i djuraffärer.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än