Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Lär känna din fiende

Vi vet ingen som är lika listig och slug som räven. Informationen i denna del för dig närmare fienden och kommer förhoppningsvis göra att du är bättre förberedd ifall hen kommer på besök.


Lisa Thomas Eglu Classic med gård håller hennes höns säkra från räven
Lisa Thomas Eglu Classic med gård håller hennes höns säkra från räven

Rödräv (Vulpes Vulpes)

När vi berättade att vi höll på att designa ett revolutionerade hönshus frågade folk alltid samma sak: "Men räven då?". Vi har alltid varit säkra på att Eglun är rävsäker, men för att bevisa det hyrde vi in några av de tuffaste och farligaste djuren vi kunde hitta för att se om de kunde ta sig in.

Och de kommer inte farligare än Verge "The Vixen" Vaughn. En veteran med över 150 hönshusräder på CV:t ändrade Verge oväntat sida när en höna ovetandes räddade hennes liv. Hon är nu, vilket är väldigt ovanligt bland rävar, vegeterian, men hon kan fortfarande allt som finns att kunna om att bryta sig in i hönshus. Skulle hon kunna ta sig in i Eglun? Såhär sa hon efteråt:


"Jag försöker med allt. Jag grävde, drog, klippte, puttade och bet, men det fanns inte en chans att jag skulle kunna ta mig igen det starka armeringsnätet i stål eller den dubbelisolerade Eglun. Om du vill hålla dina höns säkra från hungriga rävar skulle jag absolut rekommendera en Eglu - jag har aldrig stött på något bättre."


Så nu vet du, om du vill hålla dina höns säkra finns det bara ett val.Kommentarer

Det finns inga kommentarer än