Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Sommartider hej hej!

Både trädgården och dina höns är törstiga vid den här tiden på året, så se till att de har tillräckligt med vatten. Låt dina höns gå fritt i trädgården så kommer de se till att du blir av med skadedjur som sniglar och flugor. Du vill dock se till att du täcker över eller på annat sätt skyddar unga plantor eftersom höns brukar tycka att de är extra goda.


Stephanie Crofts höns njuter av sin Eglu Cube med gård i sommarvädret
Stephanie Crofts höns njuter av sin Eglu Cube med gård i sommarvädret

Höns behöver skugga

Ge dina höns skugga. De kan själva hitta en sval plats under en buske eller träd, men om de är på gården behöver de någonting mer. Omlets överdrag låter dig täcka över en del av gården så att dina höns är skyddade från värmen. Alternativt ger Eglu Go UP skugga under huset.


En Eglu Classic med gård och väderskydd skyddar dina höns mot solen
En Eglu Classic med gård och väderskydd skyddar dina höns mot solen

Höns älskar ett sandbad

Höns älskar att rulla sig i sand eller annat damm när det är varmt, men du kanske inte vill att de ska bada i dina rabatter. Bästa sättet är att bygga en extra rabatt och fylla den med sand, jord och något annat löst pulver. Se till att täcka över det när dina höns inte använder det eftersom regn kan göra om det till ett lerbad.


Ta ut trädgårdsmöblerna

Sommaren är den perfekta tiden att hänga med dina höns. Bjud över dina vänner till din trädgård och drick en kopp kaffe medan ni tittar på när hönsen letar efter godsaker i gräset.


Liggsjuka höns

Det är större risk att dina höns blir liggsjuka under sommaren. För att motverka detta bör du plocka äggen regelbundet. Om du plockar dem dagligen är det mycket mindre troligt att dina höns sätter sig på dem.

Titta hur en Eglu Cube håller en isglass kall mitt i sommaren!


Kommentarer

Det finns inga kommentarer än