Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Donutformade kattbäddar

För ultimat komfort och säkerthet, mjukhet och ro, bädda in din katt i en oändlig säsong av gos med kattbädden Maya Donut. Mjuk fuskpäls, lätt att tvätta och i den perfekta formen för riktigt ihopkurade tupplurar.

Filter
Prisklass
Fyll i lägsta och högsta pris, eller använd dragverktyget.
kr
 
 
kr
Återställ
Ansök
264,95 kr
Kollar lagerstatus...
264,95 kr
Kollar lagerstatus...
264,95 kr
Kollar lagerstatus...
264,95 kr
Kollar lagerstatus...
264,95 kr
Kollar lagerstatus...
264,95 kr
Kollar lagerstatus...
264,95 kr
Kollar lagerstatus...
264,95 kr
Kollar lagerstatus...
264,95 kr
Kollar lagerstatus...
264,95 kr
Kollar lagerstatus...
du har sett 10 av 10 produkter
Ladda mer

Det finns inga sötare drömmar än de som katten drömmer på kattbädden Maya Donut


Oavsett hur stor din katt är eller vilken personlighet den har så kommer den att älska en kattbädd från Omlet. Med härligt mjuk fuskpäls i många olika färger har den testats för att se till att din katt kommer att kunna sova gott, samtidigt som sängen ser snygg ut i ditt hem.

Tre anledningar att köpa en kattbädd från Omlet


Omlet tänker ständigt utanför boxen när det gäller att se till att våra husdjur är nöjda och glada. Det är en av anledningarna till varför vi vet att din katt kommer att föredra en kattbädd från Omlet, istället för boxen som den levererades i.
  1. Komfort: Den extremt mjuka fuskpälsen kommer att locka även den mest skeptiska katten och den bekväma madrassen som ger katten stöd kommer att övertyga katten att det här är den bästa platsen att sova på.
  2. Tålig: Vi frågade oss om en donutformad kattbädd kunde stå emot kattens naturliga instinkter och vassa klor, och sen skapade vi en säng som klarar just det. Den har designats för att hålla länge och stå emot kattens tassar.
  3. Snygg: Många vill kunna matcha färgen på kattbädden till kattens personlighet och andra vill kunna matcha den till rummets tapeter. Med kattbädden Maya Donut spelar det ingen roll varför du väljer en specifik färg, vi vet att du kommer att älska den.

Skapa ett utrymme som kommer bli kattens favorit


Katter gillar att vara bekväma och därför behöver de den bekvämaste bädden. Oavsett om du har en bengal eller en balinese, så kommer Omlets kattbäddar att ge din katt den allra bästa sovstunden. Vi uppfann inte kattbädden, vi gjorde den bara bättre! Med oöverträffad komfort och den lyx katten förtjänar kommer den alltid att känna sig som hemma på en kattbädd från Omlet. Mixa och matcha våra kattbäddar med en supermjuk kattfilt för att ge din katt den perfekta platsen att sova på. Och för att underhålla katten, varför inte också ge den ett roligt klösträd från Omlet för den perfekta omgivningen.

Vi kan katter


Här på Omlet är vi en del uppfinnare och flera delar av designers. Därför vet du att du kan vara den allra bästa husdjursföräldern och ge din katt vad den förtjänar. Vi designar våra kattbäddar utifrån vad katten behöver samtidigt som vi skapar en produkt som gör kattägarens liv lite lättare. Vårt uppdrag är att för husdjur och deras ägare närmare varandra och skapa produkter som behandlar dem så som de ska bli behandlade, som en del av familjen.