Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Scots Grey Höns

Hona med höns. Hane av typen bantam Kvinnlig

Scots Grey Historia


Scots grey är en väldigt gammal ras som har funnits ändå sedan 1500-talet. Den har varit känd under flertalet namn under året, vilket gör det svårt att spåra rasens historia. Ledande hönshistoriker tror att rasen är en förbättring av skotska viltfåglar som hittades på lantbruk. Det är nu en väldigt ovanlig ras som i stort sett bara ses på utställningar.

Scots Grey Beteende


Scots grey-höns är kända för att kunna klara alla sorters väder. De lägger stora vita ägg året runt, vilket är ovanligt för en så pass liten fågel. Kycklingarna växer snabbt och blir fullvuxna tidigt, men hönorna ruvar sällan. De är ganska livliga fåglar och älskar att leta efter mat, så de behöver massvis med plats. Om de har möjlighet kommer de sitta i träd och sova.

Scots Grey Varianter


Scots grey är en långbent, upprätt fågel. Markeringarna liknar de hos en randig Plymouth rock. Den enda skillnaden är att scots grey är smärtare och att ränderna inte är lika tydliga. Det finns bara en färg, och ett mönster, för scots grey - randig. Örsnibbarna är röda och ögonen rödbruna. Näbben är vit med svarta ränder. Benen är vita med svarta fläckar.

Bilder på Scots Grey

Alert Scots Gray cockerel.
Pair of Scots Grays roaming.
bra gjort!
Scotts grå kycklingar (Eggna och fru Cluck!)
titta in i mitt öga!
två broody scots grå.
skott grå kläckägg.
Skottgrå kycklingar
Skottgrå höna
Kyckling i bur
Skottgrå hane
Skotsgrå kyckling

Scots Grey till salu


Vänligen notera: Alla djur som är till salu här måste hämtas av köparen. Varken Omlet eller den som säljer djuret kan leverera det till köparen. Säljaren kommer att skicka sin kontaktinformation till dig så att ni kan komma överens om betalning och upphämtning,
Sell Yours Here
Det är gratis!
Ledsen, det finns för tillfället inga Scots Grey till salu.

Senaste recensionen för Scots Grey


There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.