Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Rhodebar Höns

Rhodebar Historia

Rhodebar är en annan autokönad ras, vilket betyder att det är möjligt att könsbestämma kycklingarna utifrån färgen på deras fjädrar. De utvecklades i Storbritannien och har en stor, djup och bred kropp med en lång platt rygg. Bröstet är kraftigt och djupt medan vingarna bärs uppfällda. Stjärten är liten, med medelstora fjädrar. Nacken är täckt med mycket fjädrar och huvudet är starkt. De har en kort och böjd näbb, och kammen är enkel, sågtandad och står upp. De har ett mjukt ansikte och rundat slör. Benen och fötterna är klargula med fyra tår och inga fjädrar.

Rhodebar Beteende

Tupparna väger ungefär 4 kg och hönorna ungefär 3 kg.

Rhodebar Varianter

Nackfjädrarna hos tuppen är en rödaktig guldfärg med en svart och gråvit mitt. Ryggen och sadeln är av samma färg, men med en smalare svart kant mot toppen. Magen är en mjuk gul färg och bröstet är randigt i rödguld, gräddvit och svart. Stjärten har svartvita ränder medan näbben kan vara röd eller gul, och ögonen går i röd eller orange. Ansiktet är rött med klarröd kam och slör, och benen och fötterna är klargula. Hönornas nackfjädrar är gulröda med iblandat gul, guld, svart och vit. Färgen tenderar att vara mörkgul mot röd med ränder i samma färger. I övrigt har de samma färger som hanarna.

Rhodebar Status

Ovanlig

Relaterade produkter

Bilder på Rhodebar

Rhodebar till salu

Vänligen notera: Alla höns som säljs här måste hämtas. De kan inte levereras av säljaren eller av Omlet. Säljaren kommer skicka kontaktuppgifter för att organisera betalning och upphämtning.

Sell Yours Here

Det är gratis!


Ledsen, det finns för tillfället inga Rhodebar till salu.

Senaste recensionen för Rhodebar

There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.