Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Plymouth Rock Höns

Barred female Barred hane Buff kvinna Bufflig man

Plymouth Rock Historia

Plymouth Rock anses vara en tung hönsras och härstammar från USA och staden Plymouth. Rasen erkändes så tidigt som 1874 under namnet Barred Plymouth Rock, vilket beskriver deras markeringar (barred betyder randig). De är stora fåglar som lever länge, och hönorna har en djup, kraftig buk, vilket är ett tecken på en bra värpare. De har ett brett, djupt och väl rundat bröst och klargula ben. Ansiktet är rött med röda örsnibbar, en klargul näbb, rödbruna ögon och en enkel medelstor kam.

Plymouth Rock Beteende

Plymouth rock-höns är vänliga fåglar som är lätta att tämja, och de är kraftfulla och tuffa fåglar som inte behöver mycket plats, men ändå tycker om att springa fritt. De är inte så bra på att flyga, så de behöver inte ett direkt högt stängsel. Hönorna lägger gott om gräddvita ägg, ungefär 200 om året. Plymouth rock-höns tenderar dock att lätt bli liggsjuka, så det är viktigt att plocka äggen regelbundet för att minska risken för detta. Kycklingarna får snabbt fjädrar, och är underbara husdjur för barn tack vare sin lugna natur.

Plymouth Rock Varianter

Det finns flera olika varianter av Plymouth rock, men den randiga, den vita och den gula är de klassiska.

Relaterade produkter

Bilder på Plymouth Rock

Plymouth Rock till salu

Vänligen notera: Alla höns som säljs här måste hämtas. De kan inte levereras av säljaren eller av Omlet. Säljaren kommer skicka kontaktuppgifter för att organisera betalning och upphämtning.

Sell Yours Here

Det är gratis!


Ledsen, det finns för tillfället inga Plymouth Rock till salu.

Senaste recensionen för Plymouth Rock

There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.