Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Modern engelsk stridshöna Höns

Modern engelsk stridshöna Historia


Den moderna engelska stridshöns står verkligen ut. De utvecklades från avel av malay och gamla engelska stridshöns under sent 1850-tal som en elegantare version av stridshönan, som vanligtvis användes för tuppfäktning. Den moderna engelska stridshönan avlades dock för uppvisningar snarare än fäktning, eftersom detta blev olagligt runt denna tid. De var som allra mest populära under tidigt 1900-tal - med massvis med anmälningar till uppvisningar och avelsdjur som såldes för otroliga priser. Under den senare delen av 1900-talet minskade deras popularitet, fram tills nu, då framför allt dvärgversionen börjar komma tillbaka.

Modern engelsk stridshöna Beteende


De är långa vackra fåglar som tycker om att vara aktiva. De är ganska nyfikna och kan lätt tämjas och bäras. Moderna engelska stridshöns har täta fjädrar och är ganska små, ofta kan de bekvämt sitta i din hand. De lägger dåligt och oregelbundet och brukar på grund av sin storlek inte heller ätas.

Modern engelsk stridshöna Varianter


Från början fanns 5 färger, men idag finns 13 i Europa och 18 i Amerika. Dessa inkluderar: svart, blå, svartröd, svartbrun, silverblå, vit och björkfärgad.

Modern engelsk stridshöna Status


Relativt vanlig

Bilder på Modern engelsk stridshöna

En svart liten mager kyckling
En kyckling som står på en trädgren
Silverblå
Ta hand om dig
silver björk
Kyckling som poserar
Kyckling som poserar
Kyckling som poserar för kameran
Posering
Birchen modern kuk
I höstlöven
Kyckling med utsträckta ben

Modern engelsk stridshöna till salu


Vänligen notera: Alla djur som är till salu här måste hämtas av köparen. Varken Omlet eller den som säljer djuret kan leverera det till köparen. Säljaren kommer att skicka sin kontaktinformation till dig så att ni kan komma överens om betalning och upphämtning,
Sell Yours Here
Det är gratis!
Ledsen, det finns för tillfället inga Modern engelsk stridshöna till salu.

Senaste recensionen för Modern engelsk stridshöna


There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.