Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Miss Pepperpot Höns

Miss Pepperpot Historia

Miss Pepperpot är en modern hybridras och en korsning mellan Rhode Island red, maran och Plymouth rock. De lägger massvis med ägg och har en tjock fjäderdräkt som skyddar dem från alla väder. De är fina fåglar med en liten, röd, halvstående kam med svarta prickar. Näbben är svart och benen är skiffergrå utan fjädrar. De har fyra tår. Ansiktet är kalt och de har små mjuka örsnibbar och slör.

Miss Pepperpot Beteende

Miss Pepperpot-höns lägger massvis med stora bruna ägg. De är lugna fåglar som är perfekta som husdjur. De trivs bäst med att gå fritt, men kan också vänja sig vid en gård. De är också väldigt stryktåliga och kan klara de flesta väder och sjukdomar.

Miss Pepperpot Varianter

Miss Pepperpot finns bara som höna, och de har svarta fjädrar med en attraktiv grönt skimmer mot ryggen och stjärten. De har röda och guldiga fjädrar med svarta toppar på bröstet, och guldiga fjädrar på ryggen. Ögonen är rödbruna och benen är skiffergrå.

Relaterade produkter

Bilder på Miss Pepperpot

Miss Pepperpot till salu

Vänligen notera: Alla höns som säljs här måste hämtas. De kan inte levereras av säljaren eller av Omlet. Säljaren kommer skicka kontaktuppgifter för att organisera betalning och upphämtning.

Sell Yours Here

Det är gratis!


Ledsen, det finns för tillfället inga Miss Pepperpot till salu.

Senaste recensionen för Miss Pepperpot

There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.