Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Hybridraser Höns

Hybridraser Historia

Hybridfåglar är blandningar av olika hönsraser. De flesta hybridraser är baserade på de klassiska rhode island red, maran, plymouth rock, sussex eller leghorn. Utvecklandet av hybridraser började på 1950-talet när behovet av ägg och kött ökade enormt. Vanligtvis är hybridraser inte så utmärkande i utseendet, men under de senaste åren har det kommit massvis med hybridraser som både är bra läggare och ser fantastiska ut.

Hybridraser Beteende

Hönsen har vanligtvis avlats för att vara bra läggare, samt snälla och lugna snarare än med fokus på fantastiskt färgglada fjädrar som är vanligare hos renrasiga höns.

Hybridraser Varianter

Det finns massvis med olika hybridraser, t.ex. black rock, maran cuivre, bovans nera, calder ranger, goldline, meadowsweet ranger, white star, sussex star, bluebell, sepckedlys, isa brown. Många av dessa avlas av speciella hönsuppfödare.

Hybridraser Status

Vanlig

Relaterade produkter

Bilder på Hybridraser

Hybridraser till salu

Vänligen notera: Alla höns som säljs här måste hämtas. De kan inte levereras av säljaren eller av Omlet. Säljaren kommer skicka kontaktuppgifter för att organisera betalning och upphämtning.

Sell Yours Here

Det är gratis!


Ledsen, det finns för tillfället inga Hybridraser till salu.

Senaste recensionen för Hybridraser

There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.